2019. február 6., szerda

Juventus hírek

Juventus hírek

Sarri portugált, a helyére küldött Dybala lett a Juve nyerő. Juventus : cikkek ebben a sporttémában. Olasz foci: Tudjuk, mit nézel ma este - ezt a meccset nem hagyhatod ki! Kép: a sérült Paul Pogba Miamiban tűnt fel a lelátón.


Juventus hírek

Nemzeti Sport Online Ma, 11:24. A sérülése miatt egy darabig még nem léphet pályára Paul Pogba a . Friss hírek , érdekességek, széleskörű multimédia tartalom. Emre Can újra a Bundesligában? Továbbra is a “levegőben lóg” a . A rutinos védő elmagyarázta mit jelent számára, . A lap szerint az üzletbe a Juve bevonná az argentin Paulo Dybalát. Immár tizedik éve nem jutott be magyar csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében , ettől azonban a hazai futballrajongók bőven izgulhatnak a . Luis Suárezzel erősítene az Inter!


Mino Raiola a hírek szerint már neki is látott, hogy . Kiderült a Juve új neve a FIFA20-ban, és az EA megválaszolt néhány fontos kérdést! A felnőttképzés és nyelvi . Amikor az első hírek megjelentek, eurót értek a cég papírjai, . Az olasz csapat hívei ugyanolyan elszántsággal támogatják majd kedvenceiket . A torinói együttes óriási, pontos előnnyel vezeti tabellát, így Massimiliano Allegri vezetőedző nyugodtan pihentetheti legjobbjait az . A Juve sportigazgatója, Guiseppe Marotta már korábban egy interjúban elmondta, hogy ugyan mindent megtesznek annak érdekében, hogy . Zinedine Zidane már nem számít Theo Hernándezre. Futball, topcsapatok, sztárok, színes hírek és egyéniségek – kicsit . A táborban a gyerekek meg tanulnak jól focizni.


Juventus hírek

Az Arsenal a hírek szerint kiváltképp érdeklődik Demiral iránt, akiért 34 . Inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy rossz hírek nélküli bulvárvilág van-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések