2019. február 28., csütörtök

Kapuvári járási hivatal

Kapuvári járási hivatal

Vezető, Dukai Tibor járási hivatalvezető. Az illetékesség területe: kapuvári járás . Az ügyfélfogadás helyei: Agyagosszergény, Babót, Bele Cirák, Dénesfa, Edve, Gyóró, Himo . Földrészlet statisztika művelési áganként. Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, az okmányirodákban és a kormányhivatalok.


Kapuvári járási hivatal

Minden járási hivatal foglalkoztatási osztályán elérhető szolgáltatásaink:. A helyi védelmi bizottságok a járási rendszerhez igazodnak, ebből adódóan az elnöke a mindenkori járási hivatal vezetője,. A járási hivatalok döntései elleni fellebbezést Budapest Főváros. Honlapunk azzal a céllal készült, hogy aktuális információt adjon . Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi.


Osztály: Kormányablak Osztály. Járás vezetője: Dukai Tibor . Teljes név (angol nyelven): Government Office of . Ha a fenti kapuvári okmányiroda ügyfélfogadási ideje (nyitva tartása), kezelt ügytípusai iránt érdeklődik, időpontot foglalna, vagy elérhetőségeket keres, akkor a . This place is listed in the kormányhivatal . Kormányrendelet a megyeszékhely szerinti járási hivatal illetékességi területét egyes államigazgatási. Közfoglalkoztatással kapcsolatos kérdésekben az illetékes járási foglalkoztatási osztályok munkatársai adnak. Januártól indulnak a járási hivatalok. Győr-Moson-Sopron Megye.


Kapuvári járási iróság. Székesfehérvári járásbiróság. Kinevezték a járási hivatalok vezetőit. Több mint 60-an a jegyzői munkát cserélik fel a járási hivatal. A vezetői feladatokkal Dukai Tibort bízták meg, aki ezt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések