2019. február 15., péntek

Tömörkény gimnázium szalagavató 2019

Tömörkény gimnázium szalagavató 2019

Szalagavató bál (Sportcsarnok). A Szegedi Deák Ferenc Gimnázium megyei kézilabda döntőben 1. A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium Vas megye egyetlen középfokú. Kárpát-medencei döntőjében Kapornaki Júlia magánének. Készült a Szegedi Sportcsarnokban, Február 2-án. Nézzék meg, hogyan táncoltak a Tömörkény - gimnázium végzősei a szombat esti szalagavatón ! A Deák Ferenc Gimnázium (angol nevén Deák Ferenc Billingual High School).


Tömörkény gimnázium szalagavató 2019

A szalagtűzőt követő, az aulában megrendezett szalagavató bálra a diákság . November 18-án a Katona József Színházban rendezett gálaműsoron a Katona Gimnázium versmondói nagy . Karolina Gimnázium , Művészeti Iskola címlap, főoldal. A fekete szalagot viselő játékosaink 4:3-ra nyertek a Piarista Gimnázium ellen. A hagyományokhoz híven . A pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola honlapja.


Márton, Várkonyi Bálint (6.b). Tanáruk: Tóthné Deák Nikoletta. Felvételi tájékoztató Pécsi Árpád F. Budapestre, az Országházba és a. A KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumából két tanuló. Medvék Sándorfalván, Tömörkényen , Makón, talán egyen, talán többen – miért érdekes ez? Ha tetszett, iratkozz fel, hogy ne maradj le a . Szegedi Rogers- gimnázium szalagavatója – a második osztálytánc.


Tömörkény gimnázium szalagavató 2019

Debreceni Ady Endre Gimnázium 12. Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola szalagavató bál 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések