2019. február 28., csütörtök

Munkásszálló budaörs

Munkásszálló budaörs

A luxus apartman egy családi ház emeleti szintjén lett kialakítva, ahova . Az ingatlan csendes környezetben található, ahol a pihenés minden dolgozó számára biztosított. A dolgozókat ágyas, saját fürdőszobás, kézmosóval ellátott. Selmeczi Apartman munkásszálló jelleggel.


Budaörsi szálláskereső! Szállás jellege: munkásszállás , MEGNÉZEM. Kiadó Munkasszalló szállás szalló szoba: Hosszútávra reális áron higiénikus tiszta környezetben szallas akár azonnali költözéssel . Ha szüksége van olcsó szállásra, nézzen be hozzánk! ELHELYEZKEDÉS: Az Ön számára a legjobb helyen! A szálló a főváros budai oldalán, a városközpont közelében, a XI.


Az In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft. Indotek Befektetési Rt. Ezek a szobák zsilipként működnének a munkásszálló és a kinti élet között . Szükség esetén munkásszállást biztosítunk.


Munkásszálló budaörs

Kattints a munkásszállás és olcsó de igényes turista szálló árakért a következő . Munkásszállás Biatorbágy, rövidebb időre és albérleti megoldás. Ez a hirdetés már lehet, hogy elavult, mivel több mint napja adták fel. Angyalbőrben konyha bejárata. Cold War Park itt valamikor pado. Válogass a legfrisebb budaörsi albérlethirdetések között!


Ideális gyermekes családoknak, baráti társaságnak, romantikára vágyóknak. Ingyenes parkolási lehetőséggel . Központi elhelyezkedés. Arany fokozatú értékesítő. Rácalmás - Hankook munkásszálló.


Munkásszálló budaörs

Ausztria, családi ház építés. Maglódi Úti Munkavállalói Hotel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések