2019. február 18., hétfő

Vagyonőr állás győr

Vagyonőr állás győr

Friss vagyonőr állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Győr és Magyarországon . Munkák , állások személy-, és vagyonvédelem területén az egész országban. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. A győri Kisalföld Security Kft. A Trovit legjobb állásajánlatai! MOSONMAGYARÓVÁR - GYŐR. GYŐR vagy SOPRON vagy ZALAEGERSZEG.


Magyarország piacvezető cukrász, sütőipari és gasztronómiai nagykereskedése keres győri telephelyére: TARGONCÁS ÁRUÁTVEVŐ NAPPALI MŰSZAKBA . A patentos dolgozók mindig megkapják a juttatásaikat, és abban is biztosak lehetnek, hogy főállású vagyonőrként az elérhető legjobb hivatalos fizetést kapják. Bejelentett, főállású munka . Vagyonőri állás Nádudvar. Fenti végzettséggel nem rendelkező jelentkezőknek Társaságunk biztosítja az állás betöltéséhez szükséges képzést. Energiaellátási területünkön villamoshálózat szerelő majd villamoshálózat . A pint Maja Pintér fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


Vagyonőr állás győr

Marcus Force, telephelyek, építési területek őrzése, rendezvények, szórakozóhelyek biztosítása, személyek, lakóövezetek védelme. Ez mind a Marcus Security! Aktuális állásajánlatok a MediaMarktnál. A BMW Group magyarországi tevékenységének dinamikus növekedése nyomán az alábbi munakörökbe keresünk ambíciózus munkatársakat. Recepciós- vagyonőr , Bárdi Autó székház, Logisztika, Részletek.


Az OBI-nál az állásajánlatok kínálata is éppen olyan széles, mint áruházaink. Személy- és vagyonőr kollégát keresünk 24/órás szolgálati beosztásban, elsődlegesen . Tudd meg, hogyan jelentkezhetsz. Fegyveres biztonsági őr . Keress az állások között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések