2019. február 3., vasárnap

Pneumatikus karosszéria horpadás kihúzó

Tappancsok és a vákuum segítségével huzza ki a horpadást. Nem kell kalapálni a lemezt, és nem. Karosszéria horpadás javítók. Műanyag lemezkihúzó készlet.


BGS horpadásjavító készleteinkkel a kisebb horpadások , jégkár javítása. Az MSW termékcsaládhoz tartozó sűrített levegővel működő karosszéria javító és horpadás húzó segítségével hatékonyan és kíméletesen javíthatja meg az . Válasszon karosszéria javító szerszámaink hatalmas kínálatából és. Horpadás kihúzó kalapács horoggal. ART 1vákumos horpadás kihúzó. Kategória: Kiegészítő karosszériás szerszámok.


Jonnesway horpadás kihúzó és karosszéria egyengető kalapács. R típusú reszelőlapokhoz. Pneumatikus kihúzó vákuumkoronggal: ponthegesztő- és karosszéria. BGS-8horpadás kihúzó korong BGS-8horpadásjavító készlethez részes.


A horpadások, jégkár gyors javítására. Festék és fém károsítása nélküli gyors, pontos javítás. Termék összehasonlítás0. Spotter Solary A3D Kar.


Gyártmány: SOLARYTípus: A3DDigitális. Szakcs, Computer, Szerszám,. I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie . Komplex felszereltsége lehetővé teszi az . Power Tec - UK A panel a karosszéria bármely pontjára a vákuum tappancs. Heavy duty (erős igénybevételre) horpadás - kihúzó készlet, mely a . Levegős karosszéria kihúzó 1. Paraméterek Vélemények . VIDEÓ - Pár ezresbe kerül csak, hogy kirángassuk a kocsi oldalán éktelenkedő horpadást. Ez a pneumatikus horpadás kihúzó nélkülözhetetlen eszköz horpadások kihúzására járművekből.


Ez a nagy horpadás kihúzó , pneumatikus vezérlő, létrehoz egy szuper erős vákuumot, így. Egyéb levegős szerszámok kategóriában. SPOTTER SOLARY Xkarosszéria ponthegesztő és horpadáskihúzó készülék. Fényezés nélküli horpadásjavító csomag.


Lengyel minőségi karosszéria javító, horpadás kihúzó készlet eladó A hét minden napján. KAROSSZÉRIA HORPADÁS KIHÚZÓ. Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről. Ez a részes készlet kihúzó korongot és egy horpadáskihúzó.


IWELD horpadás kihúzó kar. Autószerelő szerszámok és szerelő műhely felszerelések kategóriában. A hegesztő berendezések mellett megtalálhatók még nálunk a legmodernebb horpadás kihúzók , indukciós hevítők, pneumatikus karosszéria szerszámok, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések