2019. február 19., kedd

Nav nyitvatartása

Nav nyitvatartása

Változik a NAV -ablakok nyitvatartása. NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Kecskeméti központi ügyfélszolgálat. NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága -Tatabányai központi ügyfélszolgálat. NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Nagykanizsai kirendeltség. NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Székesfehérvári központi ügyfélszolgálat.


Nav nyitvatartása

NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Veszprémi központi. A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és . NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Dabasi kirendeltség. NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Debreceni központi ügyfélszolgálat.


Adóelőleg nyilatkozat . NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Csongrádi kirendeltség. NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Nyíregyházi. Központi ügyfélszolgálat. A május 20-áig hátralévő valamennyi munkanapon este hatig tartó rendkívüli ügyfélfogadással a NAV azt szeretné elérni, hogy hosszas várakozás nélkül, . NAV Szeged Ügyfélszolgálat nyitvatartása , a szegedi NAV Ügyfélszolgálat pontos címe, levelezési címe és telefonszáma. Kaposvár, Béke utca 28.


A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálati helyei – a december 24-ei pihenőnappal kapcsolatos munkarend változás . A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a barcsi, csurgói, fonyódi és. A NAV nyitvatartása a Kormányablakok nyitvatartásától eltérő. Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.


Rendkívüli nyitvatartás május 20-ig - NAV közlemény! A NAV Általános Tájékoztató Rendszere ( NAV Infóvonal) hétfőtől csütörtökig 8. Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 48. Szilvia, a NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtór.


Meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket május 6. NAV Dél-bp-i Adó- és Vámigazgatósága Ügyfélszolgálat - Vörösmarty utca. Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) Dél-budapesti Adó- és. Kibocsátó: Önkormányzat.


NAV ügyfélszolgálatok rendkívüli nyitvatartása. A NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatai az ünnepi munkarendhez igazodva rendkívüli nyitva tartással fogadják az . A NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága Kapuvár, Fő tér 22. Fehérváron is meghosszabbított nyitvatartással várja a NAV központi ügyfélszolgálata az adózókat május 22-ig, az adóbevallások leadásának . Nyitva tartás : Hétfő: 8-16. Kirendeltség feladatai: általános tájékoztatás adózási és eljárási jogszabályokban . NAV rendkívüli nyitvatartás.


Bár a magánszemélyek személyi . Mutatjuk a részleteket. A NAV felhívja a figyelmet: a személyi jövedelemadó-bevallás .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések