2019. április 5., péntek

Iphone 5s alkatrésznek eladó

Iphone 5s alkatrésznek eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! GB Space Grey Kártyafüggetlen Garanciával. Tartozékok, alkatrészek. Eladó lenne egy alaplap hibás i5s illetve aksi nélkül mert az felpuffadt és a szerelő mondta hogy valószínűleg az alaplap miatt szállt el az aksi . FONTOS OLVASD EL MIELŐTT HIRDETSZ!


Iphone 5s alkatrésznek eladó

HU weboldal hivatalos . Csak raktáron lévő termékekCsak akciós termékek. A megtekintéshez kattintson a képre! Apple készülékek felvásárlása a legjobb áron (iSzerelés.hu). Hibája : Nem kapcsol be. Műszaki cikk, elektronika.


Kompatibilitás: Figyelem! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezeknek az alkatrészeknek a beépítése, beragasztása - a beépítés nyomai miatt - a termék . Vásárlás: Apple Mobiltelefon akkumulátor boltok, Apple Mobiltelefon akkumulátor árak összehasonlítása. Akciós mobil akkumulátor, pda töltő, gps akkumlátor . CíWestend City Center.


Iphone 5s alkatrésznek eladó

Magyarország piacvezető garancián túli Apple szervize. Legtöbb hiba órán belüli javítása. Ezen alkatrészek javítása megvárható, a Akkumulátor cserét készletről perc alatt. Sony xperia Z alkatrésznek. Mivel ezek az alkatrészek egy új kijelzőmodulban nincsenek benne, ezért át kell . Ez a verzió akkor előnyös, ha a belső alkatrészek is sérültek.


Elado sopronban egy vezetekes 300m es kihangosithato sok programos vonalhosszabitos telefon uj aksival. Alkatrészként kb éve nem volt bekapcsolva. Icloud zár miatt nem lehet használni ezért alkatrésznek eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések