2019. április 17., szerda

Iphone 7 hátlap ár

Hasonlítsa össze az árakat! A hátlap cseréje percet vesz igénybe. A javítást precízen, gyorsan, szakszerűen végezzük. Ez a folyamat gyakorlatilag semmit sem változott az elődmodellen ilyen esetekben végrehajtandó műveletekhez képest.


Iphone 7 hátlap ár

Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Edzett üveg fólia vásárlás - Fixity minőség. Egyedi extrém porvédős szilikon tok, fa hátlapok és bőr tokok. Javítás várható időtartama.


Az árak tartalmazzák az áfát () és az alkalmazandó szerzői jogdíjakat, a kézbesítési . Tegye szebbé, izgalmasabbá, használhatóbbá . Ezen az árak akkor érvényesek amikor a készüléknek garancián kívüli meghibásodása . Nem ezt keresed véletlenül ? Vásárolj azonnal, licitálj. A feltüntetett árak bruttó árak , melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. Hangerő és némító gomb csere. Doboz,töltőkábel,füles,átalakító . KIJELZŐ CSERE EREDETI LC KIJELZŐ ÜVEG CSERE , HÁTLAP , AKKU. Jó minőségű készülék védőt keresett?


Akkor már nem kell keresnie, megtalálta. A tok minőségi anyagból készült, mely által tökéletesen megvédheti készülékét . Nem kérek plusz szolgáltatást. Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint. Ha éppen új táskára vágysz, vagy csak szeretnéd egy szeretted meglepni vele, nézz szét termékeink között.


A keret még mindig ugyanolyan makulátlan, egyedül a hátlap kopott meg a tokok és a. Egyedi minták, gyönyörű kiegészítők széles választéka. Akkumulátor csere , perc, 18. Bekapcsoló gomb csere , óra, 19.


Dokk-csatlakozó csere , perc, 19. Dux Ducis Skin Pro Xiaomi Redmi Note oldalra nyíló tok, arany. GB, mostantól kétszer akkora helyet kapunk ugyanazon az áron.


Beszédhangszóró csere : 8. Dock csatlakozó csere. Munka ÁR Érintő és kijelzőmodul csere 30. Kellékek, tokok, kiegészítők,. Apple szerviz és szaküzlet.


Iphone 7 hátlap ár

Mobiltelefon tok, védőfólia, alkatrész, szerviztartozék, headset, töltő, akkumulátor, adatátviteli eszköz, tartó és minden egyéb mobiltelefon kiegészítő. Budapest, Szent István tér 7. Az előlap (a kijelző kivétel) és a készülékház matt borítású, a hátlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések