2019. április 24., szerda

Nav szégyenlista 2018

A NAV weboldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlapon szereplő információk változatlan tartalommal és formában szabadon terjeszthetők. Adótartozással rendelkező. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján negyedévente közzéteszi a nagy összegű adóhiánnyal rendelkező adózók listáját.


A NAV célkeresztjébe kerül Bachar Najari és az Urbán és Urbán. Kozsó is felkerült a NAV szégyenlistájára. Szabálytalanság esetén blokkolhatja a NAV az élelmiszer-automatákat.


Frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) azoknak a listáját, akik magánszemélyek esetében 1 nem magánszemélyeknél pedig 100 . Kapcsolódó témákadótartozók listája NAV feketelista. A NAV azoknak az adózóknak a nevét hozza nyilvánosságra negyedévenként, akiknél az elmúlt negyedévben jogerőre. Magyarország legnagyobb adósai - ismert nevek a szégyenlistán. Még mindig sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak ( NAV ). Emiatt pedig felkerült a legfrissebb adóhivatali szégyenlistára.


Itt a szégyenlista , 2millió forinttal tartoznak a kamupártok jelöltjei. Itt jóval nagyobb a kamupártok NAV felé való tartozás, összesen milliárd forint az adósság. A K-Monitor szerint a listán. A „ szégyenlista ” élén ugyanis egy sümegi férfi áll összesen mintegy két és fél milliárdos felhalmozott adóssággal.


Közölték: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) adóazonosító jelről szóló igazolást állít ki . A NAV negyedévente teszi közzé honlapján azoknak a listáját, akiknél az előző negyedévben jogerőre emelkedett határozatában . NAV -nak egy túrkevei férfi. Utánajártunk, hogy miért kerültek fel a NAV szégyenlistájára és megmutatjuk,. Amíg ez nem történik meg, addig marad a szégyenlista.


Több makói is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján nemrégiben közzétett szégyenlistán. Azon, melyen összesen . Több ismerős név is feltűnik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ). A hosszú szégyenlistán véletlenszerűen ismert nevekre is bukkantunk. Több feketén foglalkoztató megyei cég is rákerült a NAV szégyenlistájára. Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nem éri meg kockáztatni, nagyobb a . Számos üzenetet feleslegesnek tartanak, nem értik, minek kellett szégyenlista , és miért számok szerepelnek a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések