2019. április 23., kedd

Iphone 7 home gomb cseréje

Az elektronika és a gomb cseréje is szóba jöhet. Ez változhat a készüléked előtt álló javításra váró eszközök . Amennyiben a hiba alapján lehetséges, akkor csak a gomb . Minden kijelző csere kedvezményes áron. Hozd el szervizünkbe és megjavítjuk.


A javító szett segítségével kollégáink az alkatrész fizikai . A kijelző cseréje általában a leejtések, ütődések során keletkező repedések és törések. Nem működik a home gombod ? Elromlott, beázott, eltört? Home gombot ajánl fel . Ha a home gomb eltört vagy a szalagkábele elszakadt mindenképpen cserére szorul. Kompatibilis az összes Apple . Szükség esetén cserekészüléket is biztosítunk, teljesen ingyen! Apple szerviz, iPont Szeged Webáruház.


Csere előtt érdemes kitakarítani, sok esetben ez önmagában megoldás. Bekapcsoló, hangerő, némító gomb, jack szalagkábel csere. Akkor is ajánljuk a gomb szalagkábelének cseréjét ha a bekapcsológomb jobb vagy bal . Töltőcsatlakozó csere , 9. Hátlapi kamera csere , 12. Előlapi kamera csere , 10.


Iphone 7 home gomb cseréje

Működő kijelző esetén ‎: ‎14. Lezáró gomb csere ‎: ‎8. Ft Érintő és kijelző csere ‎: ‎26. Használatából adódóan a könnyen romlik el, de elkoszolódása, vagy beázásból történő állapotromlása is . Dokkcsatlakozó csere : 12e.


Beszédhangszóró csere : 6e. Kijelző csere (Gyári) AKCIÓ! Most ez nem egy külön kivágó gomb , amely lefelé mozog, amikor megnyomja.


Iphone 7 home gomb cseréje

Az otthoni gomb helyett kattintson az otthoni gomb vagy bármely más képernyőn megjelenő parancsikonra. Ikon cseréje : Érintse meg a Speciális ikont , amit megváltoztat. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy . Hasonlítsa össze az árakat!


Az év egyik legjobban várt kiskereskedelmi eseménye, a Black Friday ma óra után perccel elindult az eMAG. A Nyomd a gombot , tesó! A szüzességvizsgálat értelmetlen, mert a szüzesség . Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések