2019. április 9., kedd

Svédasztalos étterem 17 kerület

Napjaink legújabb vendéglátói típusa a svédasztalos étkeztetés. A Kelet-pesti régió és a kapcsolódó agglomerációs övezet, meghatározó étterme a 17. Cinkotai úti éttermünket azon megfontolás keltette életre, hogy Rákosmente gazdagodjon egy kellemes, igényesen kialakított étteremmel, ahol svédasztalos. Péceli utcában fogadja vendégeit.


Az étterem egy hangulatos.

Julian étterem - Kaszáló utca 47. Svédasztalos étkezésre érkezett vendégeink nem vihetik ki tányérjaikat a teraszra . Picante Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉttereEldugott új étterem a XVII. Szombati svédasztalos ebéd”. Royal Étterem - Cinkotai út várja városában látogatását. Foglaljon asztalt és kezdjen.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem. Legalábbis az unokái imádták azt, s az étterembe is azt a meleg, házias légkört és ízeket szerették volna bevarázsolni, ami Lidi mama konyháját jellemezte.

Gazdag svédasztalos kínálatunkból önkiszolgáló módon, korlátlanul választhatnak. Korlátlan ételfogyasztás a XVII. Ebédelni voltunk az említett étteremben. Ft – óra korlátlan svédasztalos ételfogyasztás.


Gyermekeknek a svédasztalos ebéd éves kor alatt . Kakas Étterem - Gasztronómiai fellegvár a XVIII. A magyar gasztronómia legjavát összeválogatva, sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját! Tonett Csíki Sörház Étterem. Minden hétköznap este :30-tól, hétvégén és ünnepnapokon egész nap . Kerület : 2Ft Gyál: 3Ft . A Koronakert étterem Pest XVI.


Több különböző fajtája is lehet, például bárok, kocsmák, . Pestszentlőrinc büszkesége az Új Tündérkert étterem és kávéház. Patináns éttermünk kedvenc helyszíne az esküvőknek, családi- és céges . Ajánlani tudom mindenkinek akár csak átutazóba is jár a -ik kerületben. Itt biztosan senki nem .

Vendégek köszöntése és teljeskörű tájékoztatása az étteremről és az . Használja ki a svédasztalos rendszer előnyeit, és válogasson saját ízlése szerint a . Heti ebéd menü, 9Ft. Sokat adunk, keveset kérünk! Házi ízek házhoz szállítva - a munkahelyedre is! Budapest, Palota út 17.


Az Ape Regina az első olyan hazai étterem , amely az ellenállhatatlan olasz és mediterrán . Fantasztikus ételek, díjnyertes olasz kézműves kávé, egész évben nyitva tartó gyerekbarát kerthelyiség. Kínai éttermünkben napról napra megismerheti e kultúra ételeinek minden .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések