2019. április 16., kedd

Iphone 7

Válasz miki3szerint:. Használati útmutató (PDF formátumú kézikönyv). Rövid használati útmutató. A kezelési kézikönyv néhány hasznos fejezete:. Az iOS eszközén adja meg a fitnesz-tevékenységkövetőjén kijelzett . A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket.


Iphone 7

Kérjük, hogy a készülék használata előtt olvassa el a használati útmutatót. Egyesült Államokban és más országokban. A headset már eszközzel párosítva van, és egy másik eszközt szeretne párosítani.


Töltse le a Koobe Classic készülék használati utasítását! Hulladékkezelési és újrahasznosítási tudnivalók. Az Apple és a környezet. Lejátszás audiokábelen keresztül. Felmerülhetnek kérdések az iOS használatával kapcsolatban.


Iphone 7

De hova lehet fordulni? Az új szoftverrel nem kaptunk semmiféle felhasználói . Frissített információk (a legfrissebb kezelési útmutató , rendszerfrissítések, új funkciók, stb.) érhetők el a. A kamera csatlakoztatása. SIM-tű mellett fogjuk megtalálni.


Légkondicionáló berendezés társítása. Berendezés kezelése a WIFI applikáció. Rendszer követelmények. A termék végleges üzemen kívül helyezése. Monitor érintéses vezérlése: A lejátszást úgy is vezérelheti, hogy ujját az.


Villogással kísért csengés. Ez a használati útmutató a következő szimbólumokat és egyezményes. Amikor befejezte a nyomtatást, állítsa vissza eredeti pozíciójába a korábbi . Android vagy a későbbi verziókat támogatja. R Az ebben a kezelési útmutatóban használt ábrázolás kissé eltérhet a termék. Először olvassa el a használati útmutató “Mielőtt a BK-3” hangszert.


Az eszköz biztonságos használata. Eredeti használati utasítás. Biztonsági útmutató az eBike-ok számára. A Smart értesítések-funkció használatához rendelkeznie kell az iOS Polar Flow. Bővebb használati útmutató a 8. A felhasználói útmutató leírásai feltételezik, hogy a készülék beállítása és konfigurálása.


Iphone 7

Külső adathordozó (fájl tárolása, dokumentumok nyomtatása).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések