2019. április 23., kedd

Iphone 7 plus kijelző üveg

Iphone 7 plus kijelző üveg

Edzett üveg fólia vásárlás - Fixity minőség. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. X-es) szériánál pedig üveg hátlapot kaptunk,. Ft - Az üveg leejtés következtében törött, repedt.


Az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. KIJELZŐ CSERE EREDETI LC KIJELZŐ ÜVEG CSERE, HÁTLAP, AKKU. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


LCD nem sérült) munkanapos határidővel és 3. INF: Ennél a típusnál a külső érintő üveg , és az alatta található LCD kijelző 1. Kijelző cseréd mellé vásárolj iWizard prémium teljes kijelzős üvegfóliát és ha. Csak az eredeti kijelző rendelkezik olyan edzett “Gorilla Glass” üvegfelülettel , ami ellenáll a kisebb ütéseknek és . A nagy keménységű hőkezelt üveg megvédheti készüléke kijelzőjét. Ft-ba kerül az üveg fólia. Ft-ért már a tiéd lehet. Nézd meg most termékünket, keresd fel a Prémium Mobil . Gyári minőségű, de utángyártott előlapi üveg , kerettel.


Ha csak az előlapod sérült, erre az alkatrész. Válaszd ki a készüléked típusát! Könnyű felrakása mellett közkedvelt hosszútávú megoldást nyújt. Az edzett üveg kijelzővédő – más néven üvegfólia – elnyeli az ütési energiát, és szétoszlatja a. LG Digitizer Glass lens . Márka: OEM, CikkszáLCD-020-APL-I8PB. Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet . A keresés csak a kategóriában futott le.


Megnyitottuk Pécs első specializálódott Apple szervizét! Gyors határidővel, garanciával és pénztárcabarát . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a . Az országban már városban. Tartós, edzett üveg kijelzővédők a Benks-től Ezeket a kiváló minőségű, edzett üveg. Itt a válasz: Gorilla Glass. Hardveres karbantartás (belső takarítás, pasztázás).


Iphone 7 plus kijelző üveg

Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Ilyenkor az érintőüveg. A telefon képernyője teljesen átlátható a képernyővédő üveg felhelyezése után is , készülékének érintő képernyős funkciója ugyanúgy alkalmazható, mint előtte.


Apple termékek Forgalmazása,gyorsszerviz . A 1-osan átlátszó edzett üveg védi a mobiltelefon kijelzőjét a karcolásoktól és egyéb környezeti hatásoktól. A kijelző 1-osan olvasható mara nincs .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések