2019. április 12., péntek

Iphone 7 hátlap levétele

Iphone 7 hátlap levétele

A hátlap cseréje percet vesz igénybe. A javítást precízen, gyorsan, szakszerűen végezzük. Mivel az akkumulátor ragasztóval van rögzítve a hátlaphoz , igyekezzünk óvatosan eljárni, hogy ne . Budapest Pacsirtamező utca 19. A töltés és a fejhallgató-csatlakozó természetesen a hátlap levétele nélkül is . Garancián túli APPLE szerviz és EGYÉB készülékek szervizelése. TARTOZÉKOK ( TÖLTŐK,KÁBELEK,FÓLIÁK,TOKOK,TARTÓK).


Iphone 7 hátlap levétele

Sérült hátlap cseréje . Vállaljuk különböző burkolati elemek cseréjét . Polimer Ultra Clear hátlap fólia. A mágneses töltőfej könnyű felhelyezést és levételt biztosít, és végre nem kell kábelekkel . Felhelyezése levétele egyszerű, jól védi készülékünket a karcoktól portól. Az anyaga egy puhább kellemes tapintású szilikon. Kategória: Elektronikus . Hátlap csere - Gyakori kérdések a témában. Kb 4-5m-es elmozdulás után emelhető le a hátlap.


Amúgy nekem a fent leírtak szerint működik flottul a hátlap levétele , . Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsoló gombot tenni az Apple -eszközökre. Jó a fogása és nem akadályozza a telefon használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések