2019. április 24., szerda

Iphone 7 kijelző

Iphone 7 kijelző

Hasonlítsa össze az árakat! Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Cégünk a kicserélt alkatrészre 6 . Válogatott alaktrészek, akár élettartam garancia! Edzett üveg fólia vásárlás - Fixity minőség.


Iphone 7 kijelző

A Future GSM kedvező áron, gyorsan szakszerűen garanciával. Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet? Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, . Mondhatjuk, hogy a kijelző a szűk keresztmetszet. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


A megsérült, betört kijelző az esztétikai hiba mellett, akár a készülék használatát nehezítő problémákat is okozhat. Eddig nem voltak ilyen anyagok . Ez változhat a készüléked előtt álló javításra . Egyik leggyakoribb eset a készülékhibák közül. A nap folyamán elég sokszor kerül kezünk ügyébe a telefon emiatt hatványozottan. HIBAJELENSÉG: – Az üveg törött, repedt. Kijelző cseréd mellé vásárolj iWizard prémium teljes kijelzős üvegfóliát és ha.


Az érintő felület nem érzékel. A készülék javítását azonnal elkezdjük és a leadástól számított kb. Az LCD panel össze van . A javításra hónap garanciát vállalunk. KIJELZŐ CSERE ÉLETTARTAM GARANCIÁVAL (év), CSAK NÁLUNK A MEGYÉBEN.


Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az . Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing. LCD IPHONE PLUS FEHÉR AAA. A termék szállítási ideje 2-munkap. Gyári felújított kijelző : 48.


Iphone 7 kijelző

Töltőcsatlakozó csere: 24. LCD csere, érintőkijelző csere, törött hátlap csere, . A doboztól tehát nem feltétlenül dobja le a felhasználó a láncot, küllemre azonban továbbra is zseniális, amit az Apple nyújtani . Retina HD- kijelző hüvelykes képátlójú, széles formátumú Multi-Touch LCD- kijelző IPS technológiáv. Biztosra nem tudni, hogy . A vizsgálatokat kontrollált laboratóriumi körülmények között végezték, és a . Gyönyörű kijelző , a színek és fények új dimenziója, hogy a legapróbb részleteket is . AAA kiváló minőségű, utángyártott - fekete, A VÁSÁRLÁSTÓL SZÁMÍTVA HÓNAP GARANCIÁT . Samsung SEdge kijelzőcsere. Kijelzőinken nem látsz különbséget sem színben, sem felbontásban, sem pedig . Mindkét oldalát lehúzandó védőréteg védi. A képernyőzár megakadályozza, hogy mások hozzáférhessenek a telefonod tartalmához, pl.


Az úgynevezett Landscape módot egyre több . Ha a képernyőzár használata be van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések