2015. május 29., péntek

Ac milan címer

További ötletek a következővel. Milan kulcstartó crest címeres. Dobd fel a kulccsomódat a kedvenc csapatoddal! Kiszivárgott néhány terv a csapat következő szezonbeli hazai mezéről.


Ac milan címer

Néhány hónappal ezelőtt rajtolt el a szezon, azonban már . A felvarró címer kiszállítása már 9Ft-tól. Egy kulcstartó mindig jó ajándék szeretteink számára! Rendeld meg tehát most ezt a fémből készült ACM címert. Barátod Juventus ajándéknak örülne legjobban?


Ha valamely olasz sztárcsapatért dobog a szíved akkor térj be . Eredeti, licenszelt termék. A válogatott szünetben is zajlik az élet a Real Madrid berkeiben. Csokorba szedtem némi olvasnivalót a Keresztlabda közönségének.


Ac milan címer

AC Milán foci kispárna a milánói klubb mintájával az igazi rajongóknak. Derby della Mandonnina! Autós zászló anyaga selyem, oldalán aranyszínű rojt látható.


Elején a csapat címere. Olasz Válogatott új címere ! AC MILAN ajándékok webáruháza. Hozzáadás a kedvenc termékeim listához loading. A következő idényben a Barcelona nem volt versenyben a bajnoki címért , . A pontosztozkodás a címvédő Inter számára tökéletes eredmény, így . Amíg a kék- feketék legutóbbi három fordulóban kilenc pontot szereztek, . Messi falmatrica, Messi matrica, Neymar falmatrica, Real.


Címerügy : az UTE azt akarja, amit a szurkolók – mindent vissza! Alisson összefoglalta, mit kell tennie a Poolnak a bajnoki címért. Hivatalosan engedélyezett termék.


A legnagyobb változás azonban a klub címerének mellkasi eltávolítása, helyén a Szent . Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, társszerkesztők jelentekzését várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések