2015. május 18., hétfő

Tüdőszűrés szigetszentmiklós

Tüdőszűrés szigetszentmiklós

Az idősebbek pedig úgy tartják, hogy a tüdőszűrés ma is kötelező. Ez azonban ma már nem így van. Az intézményünkben zajló törökbálinti tüdőgyógyintézet tüdőszűrő vizsgálat ezúttal augusztus 01-től. Még három hétig fogadja a szigetszentmiklósiakat a Törökbálinti . Felhívjuk a Lakosság figyelmét, hogy Halászteleken . Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok.


Tüdőszűrés szigetszentmiklós

Tüdőgondozó Szakrendelés (185) E B. Röntgenvizsgálataink: mellkasröntgen, tüdőszűrés , testtáji röntgen, gerincröntgen, végtagröntgen, orr röntgen, koponyaröntgen. Károly Művelődési Központ) A megjelenéskor a személyi igazolványukat, . FEBRUÁR 24-ig KÉRJÜK, HOGY A TÜDŐSZŰRŐ VIZSGÁLATON – SAJÁT. A tüdőszűrést Magyarországon nem a tüdőrák kivédésére vezették be, hanem a TBC felismerésére és a fertőző kór visszaszorítására. Tüdőszűrés február 13- tól.


TÁJÉKOZTATÓ A TÜDŐSZŰRÉSEK RENDJÉRŐL. Kiváló egészségügyi szűrővizsgálatok, és menedzser szűrések egy helyen! Válogasson kiváló magán-egészségügyi szolgáltatói szűrőcsomagok között. Az a mellkas-szűrővizsgálat ( tüdőszűrés ), melynek igénybevételére nem az egészségügyi hatóság. Idén is lesz tüdőszűrés.


Tüdőszűrés szigetszentmiklós

A Tóth Ilona rendelőintézetbe költözik a csepeli tüdőszűrő. Meghibásodott a éves. A Szent Pantaleon Kórházban a várakozási idő csökkentése, s ezáltal a betegellátás gördülékenyebbé tétele érdekében a tüdőszűrő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések