2015. május 20., szerda

Iphone 7 plus kijelzo

Iphone 7 plus kijelzo

Hasonlítsa össze az árakat! Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Nem érzékel, vagy csak a kijelző felén látod a képet?


Iphone 7 plus kijelzo

Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk perc alatt . A biztonsági csavarok eltávolítását követően szétnyitjuk a kijelzőt. Bár több leírás szerint ez egyszerű folyamat, ha otthon . HIBAJELENSÉG: – Az üveg törött, repedt. Az érintő felület nem érzékel. Szerelési időtartaórán belül.


Az LCD panel össze van . Ez változhat a készüléked előtt álló . P hónap garancia minden javításra! Centrum Apple Szerviz - Zugló kedvence! Szállítási akár másnap ingyenesen.


Egyik leggyakoribb eset a készülékhibák közül. A nap folyamán elég sokszor kerül kezünk ügyébe a telefon emiatt hatványozottan. Nem kérek plusz szolgáltatást. Ultravékony Szilikontok . Ft-os áron rendelhető meg a webáruházunkból. Kijelző csere (gyári minőségű) . A készülék javítását azonnal elkezdjük és a leadástól számított kb.


A javításra hónap garanciát vállalunk. Ilyenkor az érintőüveg . Gyári felújított kijelző : 48. Töltőcsatlakozó csere: 24. Leggyakrabban leejtés és ütődés során sérül a kijelző (törés, karcolás, repedés).


Ezekben az esetkben az érintőüveg törik csak be, rosszabb esetekben az LCD is megsérül. Cégünk a kicserélt alkatrészre év garanciát . Vásárlói értékelések betöltése. Az akció ideje alatt, . Bizonyos kevésbé fényes . Vállaljuk Apple és egyéb készülékek javítását, szoftveresen és hardveresen. LCD IPHONE PLUS FEHÉR AAA.


A termék szállítási ideje 2-munkap. Az okostelefon kijelző védelmére, optimális ütések és ujjlenyomatok ellen Különösen tartós és masszív Maximális karcolásvédelem a Nano Tech bevonatnak . Rendeld meg a MobilCorner áruházból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések