2015. május 22., péntek

Lánglovagok képek

Az autót július 29-én vehették birtokukba a lánglovagok. Védett madarat mentettek a. Fesztiváli hangulat jellemezte a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgári Egyesület jubileumát. Erőt sugárzó, összetartó, zömében . Nógrád megyében tavaly . A kanizsai Nagyváthy utcában segítettek a lánglovagok.

Tegnap a nagykanizsai Nagyváthy utcában segítettek a lánglovagok egy . Makó portálja - Minden, ami Makó - Makói hírek és Csongrád megye legfrissebb hírei , balesetek, közéleti hírek, fotók, fórum. Megújuló városi televíziózás? Beszámoltak a lánglovagok.


Csütörtök délután tartotta éves rendes közgyűlését és beszámolóját az . Manó lánglovagok győri bevetése. A Péterfy Sándor Evangélikus Oktatási Központban mindig is fontos volt, hogy az . Elektronikus és nyomtatott formában is megjelent a Lánglovagok Egyesület .

Videó is készült a küldetés teljesítéséről, amit a közösségi oldalukon osztottak meg az újbudai lánglovagok. Friss mai hírek a világ minden tájáról. A Lánglovagok Egyesület életszerűbbé tenné a szabályozást. Ma van a szerbiai tűzoltók napja.


Ennek alkalmából Újvidéken tűzvédelmi napot tartottak. Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét (videóval). Kigyulladt egy kétszintes családi ház Markazon.


Az elmúlt héten az Új Harkányi Hírek régiós kiadója kihívta a megyei. A tűzhöz a megyeszékhely . A pápai lánglovagok számára remekül sikerült a verseny, hiszen a legnagyobb súly kinyomásáért járó elismerést a pápai Veszeli Tamás . Hajdúsámsoni tűzhöz riasztották a lánglovagokat. A Pomázi Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság hivatalos weboldala. Az Európai Mobilitási Hét rendezvényen az iskolásoknak tartott bemutató során egy Rába gépjárműfecskendő felborult – írja a Lánglovagok.


Sokan választották hétvégi programnak a Lánglovagok és katonai hagyományőrzők napját, amit hagyományosan a bonyhádi vásártéren rendeztek. Egy autó lángolt éjszaka a Bocsor utcában. Olvasónk tájékoztatása szerint egy BMW gyulladt ki, nem sokkal éjfél után.


Top, aktuális, friss , sport, gazdaság, belföl kultúra, tudomány, technika, szórakozás. A Szegedi Törvényszék kereste a balástyai férfit, de az esztergomi rendőrök megtalálták és előállították.

Nyolc helyi és hét vendégcsapat mérkőzött meg egymással a pénteken Kurdon tartott, immár XV. Tűzkakas Diáktűzoltó Versenyen. A közelmúltban rendezték meg Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem toronyépületében a XX.


Országos Tűzoltó Lépcsőfutó . Avartüzet is oltottak a lánglovagok. Csütörtökön három esetben volt szükség a tűzoltók segítségére a megyében. Fát vágtak és tüzet oltottak a lánglovagok. Kedden mindössze három helyre riasztották a tűzoltókat.


Szép nők miatt tört ki a balhé a katasztrófavédelemnél. Komolyabb személyi sérülésről nincs hír , az egyik autó az árokban. A forgalom félpályán hala erősítette meg a rendőrség friss közleménye a fél kettőkor történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések