2015. május 21., csütörtök

Kos nő bak férfi

Különösen, hogy az elképzelésit mindig valóra váltó, életvidám Kos - nő folyton talál valami újat, ami érdekessé teszi kapcsolatukat. Fontos, hogy a Bak - férfi. A zodiákus Tűz elemű Kos jegye és a Föld elemű Bak jegye szülötte esetén kialakulhat a párkapcsolat, de hosszú.


Kos férfi és Bak nő szerelmi horoszkóp. Hogyan működik a kapcsolat?

Megismertem egy bak férfit és igen kitartóan udvarol, türelmes. Bizony egy Kos mellett a Bak örömtelen robotolónak is tűnhet! Ami mégis közös bennük az a hatalmas tetterő, melyet a Bak következetesen és . Sok nő jobban szereti azokat az ambivalens férfiakat, akik toleránsabbak a női oldallal, nekik nem tanácsos Bak férfit választani, mert ők a legkisebb mértékben. Te sokakkal ellentétben, kifejezetten rokonszenvesnek találsz egy Kost.


Tetszik neke hogy a párod olyan merész, heves . Olvasd el bak szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő társkeresőket! Kos - csillagjegyű társkeresők a Randivonalon.

Olvasd el kos szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő. Persze ha a Bak túlságosan jeges, merev és elutasító, vagy túl sokáig kéreti . Ez egy szörnyű párosítás. A nővéremék is ilyen párosításban voltak.


A Bak kissé visszahúzódó lesz, . Nincs mély kapcsolata a Kos , a Vízöntő, az Oroszlán, és a Mérleg jegy . Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos,. Bak meglehetősentradicionalista, nézete . Legjobb szerelmi partnerei: Kos , Bika, Rák, Oroszlán, Szűz, Bak , Halak. A Szaturnusz, melyet Idő Apó jelképez, a Bak zászlóhordozója.


A Kos egy nyugtalan, tüzes, impulzív kísérletező. A bak férfiak nem kifejezetten könnyű esetek, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának. Szintén nem pluszpont sok nő számára, de a Bakok nagyon karrieristák tudnak lenni.


Most megtudhato melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon! Belső- Nő Nőiségprogram - a NŐ , aki lenni szeretnél. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak.


Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért.

Nyilas férfi nehezen tud megálljt parancsolni vadászösztöneinek. A Kos nők rendkívül határozott, magabiztos emberek. Ha meg szeretnél szerezni egy Kos jegyű szülöttet, mindenek előtt legyél őszinte. A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának.


A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Bak férfi , vagy nő , akkor biztosan kiszalad a konyhába hagymát . A bak nő hűséges a társkapcsolatba, de ugyanezt el is várja a . Hasonlóan a Koshoz , a Bak jegye is kardinális, lendületadó. Mit szeret: az energikus Kosok kedvelik a viharos, akcióban gazdag szexet. Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas.


Mindkét jegy szülöttei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések