2015. május 14., csütörtök

Női munka salgótarján

A képre kattintva elérhető a jelentkezési felület. Logisztikai - és szállítmányozási ügyintéző. Pénzügyi-számviteli ügyintéző (távoktatással). OKJ -s szakképzés érettségi után nappali, esti , levelezõ tagozaton.


A képzés zárása: komplex szakmai OKJ -s vizsga. Oktatókat és tanfolyamszervező munkatársakat keresünk! Felnőttoktatás esti munkarend szerinti kétéves tervezett képzései. BSZC Bessenyei György Szakgimnáziuma - Berettyóújfalu, Felnőtt Esti , 0. A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai. Ingyenes OKJ képzéseinkre várjuk a jelentkezőket!


Nappali és esti tagozatos OKJ képzéseinkre a nyári szünetben szerdánként . Tanfolyami napok ‎: ‎Saját időbeosztás szerint - A. Felvételi követelmény: egészségügyi alkalmassági . Középszintű akkreditált logisztikai ügyintéző képzés. Képzés munkarendje: Esti Képzési idő: 2. Az OKJ -s logisztikai ügyintéző képzés miskolci iskolánkban végezhető el. Kattintson a részletekért és küldje el . Nálunk elsajátíthatod az összes fontos szakmai ismeretet, hogy profi legyél a szakmában ! Közlekedés, szállítmányozás és logisztika. Az okj -s logisztikai ügyintéző képzés során megtanulhatjuk, hogyan lehet.


Női munka salgótarján

Turisztikai szervező, értékesítő OKJ. Nem baj, néhány napig még. OKJ Székesfehérváron iskolarendszerben nappali és esti tagozaton. A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel.


A második és a további szakképesítések csak felnőttoktatásban ( esti képzés). OKJ KISOKOS, okj szeged szoftverfejlesztő turisztikai szervező logisztikai és szállítmányozási ügyintéző sportedző fitness wellnes instruktor informatikai. OKJ -s képzés, esti tagozat, ingyenes diákigazolvány igényelhető. Természetesen esti tagozaton éves kor felett is járhattok az ingyenes képzéseinkre.


Női munka salgótarján

A szakképesítés megnevezése: Felsőfokú logisztikai menedzser. Bármilyen felsőfokú végzettség, vagy logisztikai ügyintéző OKJ -s végzettség, vagy hallgatói jogviszony a szakterületnek megfelelő felsőfokú. Szállítmányozási ismeretek. ZSZC Deák Ferenc Gimnáziuma,. Iskolarendszerű esti tagozatos képzések felnőttek számára.


Jelentkezni a honlapról letölthető jelentkezési lapon lehet. Irodai titkár és logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakon. A foglalkozások időpontjait – esti oktatás – a jelentkezők igényeinek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések