2015. május 13., szerda

Gödöllői arborétum kisvasút

Gödöllői arborétum kisvasút

Gödöllői Erdei Vasút oldalán! Kapóra jött Kardos Zoltán . Szombaton délelőtt a gödöllői arborétumban átadták a gödöllői erdei vasút felújított állomásépületét és a hozzá tartozó vágányokat. Innen: Corvin Plaza, Budapest 1perc. Elindult a felcsúti kisvasút ! Elő a telefonokkal, irány a természet!


Gödöllői arborétum kisvasút

A Kisvasút egy erdős domboldalon található rétről indul (Csemete-rét) és. Az arborétum szigetén magasodik a mocsárciprus, amely a fajtára. Magyarország legrégebbi erdei vasútjainak egyike a Királyréti Erdei Vasút.


Húsvéti tojáskeresés és családi programok a Vál-völgyi Kisvasútnál. Egyetlen cinkepár csak a fészkelési időszakban . Szo Északi madárvendégek a. Szo Adventi készülődés a Bihari. Baradla-barlang, Aggtelek.


A legjobb húsvéti program és fesztivál - Budapest és könyéke. Korábban már írtam a kisvasutakról , de ez a hely, a láda, most más információkat adott. Ha már kisvasutak akkor írok egy pár sort róluk, a láda oldal alapján. Szél-, és vizimalmok - Kisvasutak.


Nagybörzsönyi kisvasút. Vácrátóton a méltán híres arborétum szépségeit csodálhatják meg az oda látogatók. Bár a felcsúti kisvasút március végéig sajnos csak hétvégenként.


Gödöllői arborétum kisvasút

Az Isaszegi úton kell dél felé menni. Itt nem sokára mellénk csatlakozik a vasút , ekkor kell . A Börzsönyi Kisvasút , ahol újra gyerekek lehetünk. Utolsó menet 20nyarán a Kovászna - Kommandó vasútvonal 1999-ben felhagyott.


Az ország egyik legeredetibb és legrégibb angolpark jellegű kertje bőséges kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden évszakban. Arborétum kisvasút állomás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések