2015. május 18., hétfő

Eladó horgásztanya kadarcsi tó

Kecskeméttől percnyire, igényes környezetben, közvetlen egy horgásztó partján eladó egy 44nm-es fiatal építésű szobás üdülőház 300nm-es parkosított . Dunavecsén a Kunsági csatornán, KÖZVETLEN VÍZPARTI, 6nm-es horgásztanya , nm-es, szobás, szigetelt, összkomfortos faházzal új tulajdonosát várja . Fás, erdős terület gyönyörű kilátássak a Kékesre. Tökéletes panorámával eladó egy horgásztanya hangulatos belső tar. Többféle olcsó, használt horgászház eladó Tamási és környékén. Mennyi a horgászház ára használtan? A legfrissebb eladó nyaraló Ráckeve.


Eladásra kínálunk egy remek földrajzi adottságokkal rendelkező horgászházat , mely több éven keresztül bejáratott vállalkozásként üzemelt. SzállásHirdető a legnagyobb magyarországi ingyenes képes szálláshirdető portál. Mindig csak friss és aktuális szálláshirdetések.


Aki szállást keres, itt biztos. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Faház, horgászház , szerszámtároló. Kiadó horgászház a Kákafoki holtág partján, saját csónak stég.


Eladó horgásztanya kadarcsi tó

Több száz friss, ellenőrzött eladó Nyaraló, üdülő hirdetés: Nyaraló, üdü. Sziasztok azokat a tagokat várjuk a csoportba akik Eladnák vagy kiadnák horgász nyaralóikat,és . Tatabányától km-re, Környebányán tulajdonostól eladó az erdő közepén, festői környezetben található közvetlen vízparti horgászház ! A stég dupla méretű, két különálló egybeépített faház van rajta. Egész évben horgászható tavon. Bokodon, az Oroszlányi oldalon, 150nm stégen db horgászház ( 2x20nm , 1x16nm ) eladó.


A házak külön-külön és eladóak. A horgászálláshoz tulajdonjog is tartozik. Csak ez az egy horgászlak van eladó , ne késlekedjen, hívjon, ha szeretné, hogy Öné legyen ez az összkomfortos, nívósan kivitelezett horgásztanya.


Eladó horgásztanya kadarcsi tó

A Füzes Tó partján található ház, Budapesttől , Kecskeméttől km-re található, egész évben bérelhető. A Kis- Duna partján, Ráckevén, az Angyali szigeten eladó ez a vízparti, szintes, erkélyes . EZ ITT A HORGÁSZOK ÉS PIHENNI VÁGYÓK PARADICSOMA. Ráckeve szomszédságában Szigetbecsén, a Napospart soron.


Péceli eladó ház - TUTI HORGÁSZHÁZ Szereti a természetet, a vízpart közvetlen közelségét? Ingyenes szállás hirdetés . Nyugalomra, kedves szomszédokra vágyik? Eladó a 66-os ház fix 1millió Ft. PÁCIN ÜDÜLŐ, HORGÁSZTANYA , VÍZPARTI SZÁLLÁS KIADÓ ÉS EGYBEN ELADÓ - Pácini-Karcsa tó közvetlen vízpartján faház KIADÓ ÉS egyben ELADÓ. Balaton (Északi part) területén az Ingatlannet kínálatában.


Eladó horgásztanya kadarcsi tó

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid . Tata Derítőtavon, 2szintes 30malapterületű összkomfortos faház eladó ! Horgászház , Tata - Eladó. Nem csoda, hogy a legtöbb eladó nyaraló a Balatonnál található, de szép számmal található más vízparton is, például a Tisza-tónál vagy a . Gemenci erdőre néző horgásztelek eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések