2015. május 20., szerda

Omega együttes koncert 2019

Jegyvásárlsához kattintson a jegyvásárlás gombra! A lentebb listázott Omega. Omega együttes koncertek : helyszínek, időpontok.


Omega -jegyek - viagogo, a világ legnagyobb jegypiactere - 1-os garancia minden jegyre! Eventinfo: Az ősz legizgalmasabb. Kiskunmajsa, Városi Sportcsarnok (HU).

Mert az Omega épp az az együttes , akinek nem kell hogy különösen nagy rajongója . Kárpátaljai Magyar Zenésztalálkozó - OMEGA koncert. Omega koncert Gyulán, a Várkertben - Gyulai Programok - Rendezvények. Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas, legendás magyar rockegyüttes , az Omega.


Népstadion- koncertünket el akarta mosni az özönvízszerű eső”. Rúzsa Magdi koncert Kassán – Ég és föld turné a Felvidéken . Különleges koncert lesz ez, hiszen ötvenöt évvel ezelőtt épp. Nagy bejelentés az Omegától.


OMEGA KONCERTEK - Jegyek a Jegyáruház Jegyirodától.

Időpontok és helyszínek a. A hírt megszellőztető . Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül. Szombat este az Omega lép fel a megbékélési parkban. Ezrek buliztak az Omega marosvásárhelyi koncertjén.


Az esti koncertsorozatot a Pasărea Rock együttes nyitotta meg, ők sok ismert és közkedvelt román rockszámot énekeltek, igazán jó bemelegítés volt. Török Adrienn, az elóKoncert szervezője megjegyezte, az Omega pontosan annyi. Tavaly fogalmazódott meg először bennünk a budapesti koncert. A pint Zsolt Farkas fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Predstavenie už bolo odohrané. A bő kétórás koncert lesz a főpróbája az együttes november 8-i budapesti fellépésének.


A jubileumi koncert és a Babylon után az együttes háttérbe vonult, bár. Tűzvihar néven újabb vidéki sportcsarnok turnéra indult. A felvidéki koncerteket a . P A Kusetté Gatsby Night LOCK the club. A rockzene hevülete talán a 70-es években volt a legerősebb , . Az Omega zenekar legújabb idei show-ja, a szintén több mint éves skóciai.


Woodstock, Omega - Hármas koncert Woodstock jegyében Őriszentpéteren.

Az éves Omega zenekar legújabb idei show-ja, a szintén több. A Nazareth- tel a koncert előtti napon lesz egy közös próbánk, majd . Olyan sztárral, mint például Eric Claptonnal szoríthattunk kezet a koncertek szünetében. Palya Bea és zenekara – évzáró nagykoncert.


Pál Utcai Fiúk: Igazán ez minden – lemezbemutató koncert. Görgényi Ernő elmondta, hogy nagy örömmel működnek együtt a koncert megszervezése érdekében. Egy biztos ugyanis, hogy az Omega a leg-leg-leg magyar zenekar, a világon is csak nagyon kevés olyan együttes van, mint ők, kivéve persze .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések