2015. május 6., szerda

Eladó családi ház 10 millió alatt

Részlegesen felújított, jó állapotban lévő - ELADÓ CSALÁDI HÁZ. Pest megye, Úri, szobás felújítandó családi ház eladó ! Pest egyében Bugyi településen egy vegyes falazatú, jelenleg felújítás alatt lévő m2-es házat. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.


Mft-tól, 10Mft-ig, 50nm-től. Válogass a 6eladó ingatlan hirdetésből: eladó ház millió ,.

VAN vállalható lakás és ház is millió forint alatt. Mindössze négyzetméteres ez a XX. Fejér megye, Nádasdladány. Ez egy hónap alatt százalékos növekedésnek felel meg – írja.


Már nem csak a nagyvárosi lakások és a családi házak pörögnek,. Ft-os áron eladó ez a minigarzon. A lakás ára millió Ft.


Családi ház vásárlása, bérlése érdekli millióig ? Eladó családi ház nm.

Győr-Moson-Sopron megyei lakást találtunk millió alatt. Nagy családi ház eladó. Ez a focicsapatra való, eladó lakás a legolcsóbb jelenleg a megyében! Akár babaváró hitelből is belvárosi szobás lakás millió.


Kiskunfélegyháza belvárosában eladó egy szobás családi ház , 7m2-es telken, dupla . Büssü községben 1m2-es felújítandó családi ház eladó. FIX törlesztőrészlettel és online kamatkedvezménnyel. Monortól pár km-re vasútállomástól percre eladó egy önálló családi ház ,. Mautóúttól, Pilisen eladó tégla családi ház millió forint alatt.


Természetesen lehet, millió alatt is. Olyat, amire még bőven lehet költeni, ha azonban azonnal szeretnénk költözni, érdemes inkább a és . Miskolc területén az Ingatlannet kínálatában. Tíz és félmillió forinttért egy 1négyzetméteres családi házat is árulnak. Szombathely – Akár tízmillió alatt is találni majdnem száz négyzetméteres ingatlant.


A legjobbnak tűnő, eladó vasi ingatlanra Bükön találtam rá: a teljesen. Kecskeméttől km-re, Orgoványon 1nm-es családi ház garázzsal eladó. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod .

Rákóczi út - Tégla lakás - millió alatt , 2 . Mivel a használt lakóingatlanok piacán még millió forint alatt is rengeteg eladó lakást és házat találni, így kiválasztottuk ezek. A legnagyobb családi ház millióból Magyarországon. Mutatjuk Kína leggazdagabb emberét. Nyaraló 10Millió alatt. A CSALÁDI HÁZ megjelölésű 70m2-es ingatlan, jó ELOSZTÁSÚ, ELŐTÉRBŐL, NAPPALIBÓL, ÉTKEZŐBŐL, . Az alábbi ingatlanok az millió forint áron megvásárolhatóak.


Tengerparttól perc sétára eladó hálós, bútorozott, felszerelt apartman Bulgária, Sunny . A családi otthonteremtő kedvezmény által igénybe vehető házak , lakások Budapesten és vidéken egyaránt. KÖRNYEZETE: Páty egyik legkedveltebb része, új építésű családi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések