2017. április 25., kedd

Gumiabroncs méretek jelentése

Gumi méretek jelentése. Az ember azt gondolná, hogy a gumiabroncs vásárlás . Az autógumibolt akciós lemezfelni, alufelni, offroad felni kínálata. Az ilyen gumi legnagyobb szélessége 195mm (nem a futófelületé!), ennek -a az . Mit jelentenek a gumiabroncs oldalfalán található feliratok?


Használja bátran a gumiméret váltót!

Rjelentése : A 1a névleges profilszélesség . A jelölések a gépkocsi modelltől függhetnek, de elsődlegesen a gumiabroncs teljesítményére utaló szimbólumokat és számokat tartalmaznak, mint a . Az Aston Martin elsőszerelésű gumi garnitúrája. Más autókra felszerelhető. Goodyear EMT jelentése Extended Mobility Tires: Goodyear defekttűrő gumi.


Miből készül a traktorgumi ? Nagyobb gumiméret szett, a hajtás megtartásával. Ezek általában nagyobb össztömegű gépkocsikhoz használatosak, de vannak olyan méretek melyekből jellemzően csak erősített kivitel készül.

Azért választották ezt a kisebb méretet , mert az eladások alapján úgy tűnik, hogy . A gumiabroncs biztosítja az erőátvitelt a jármű és az út között. Ebben az esetben az „50“ jelentése : 1mm-ből az , tehát 9mm. Minden típusnak, és azon belül motor és felszereltségi szinteknek megvannak a gyári kerékméretei (néha van különbség a téli és nyári között). A méret megkeresése az abroncson.


Nézze meg egy abroncs oldalfalát, és jegyezze fel a rajta található számokat és betűket. Ezen információk alapján találhat . Ha mégis váltunk, akkor a teljes kerékátmérő változása nem lehe. Felnik és szerelhető gumi méretek - Az alábbi táblázat tájékoztató jellegű, sajnos hivatalos gyártói oldalon nem találtunk adatokat, tehát egyes esetekben ettől . A gyártó neve, a típus, a pontos méret , a szerelhetőség (tömlős vagy tömlő nélküli illetve első vagy hátsó gumi ), a gyártási dátum és hely, a forgásirány, . Eredetileg - 1éve :D - minden átmérőhöz egyféle gumi - méret volt, így egyszerűen . Nyári gumi beszerzése előtt állsz és nem tudo mi alapján válassz? A váltóméret jelentése : Váltóméret alatt az eredeti gumiabroncs átmérőjével megegyező méreteket értjük. Az eredeti kerékmérethez képest plusz egy-két.


Ezeken felül a méretjelölés után egyéb információk is szerepelhetnek. Az ET-szám vagy másképpen besajtolási mélység jelentése : a felni függőleges felezési síkjának és kerékagyra való felfekvési síkjának milliméterben mért . Egyedi abroncs az új generációs autókhoz a még tökéletesebb vezetési élményért. Az üzemanyag-hatékony gumiabroncsok jellemzői.

A könnyen gördülő gumiabroncs mozgatásához kevesebb üzemanyag kell,. Robogó és motor gumi minőségi és olcsó kivitelben is. Raktárról, vagy rövid határidővel elérhetőek az abroncsok. Slick, téli gumi és terep gumi is kapható.


Ez a gumiabroncs méretjelölése , a legfontosabb adat. Profil szélesség: 3Az első szám határozzá meg a gumiabroncs névleges . Sajnos a gumimodellek futásteljesítményére nem létezik. A hegyikerékpárok esetében nem is annyira a méret (dehogynem!) a lényeg, mint . Legnépszerűbb gumiabroncsok Népszerű gumiabroncs méretek. Sidewall Rayon” jelölés jelentése kétrétegű oldalfal műselyemből.


A terepgumiknak (vagy egyenlőre nevezzük terepjáró gumiknak ) fő típusát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések