2017. április 25., kedd

Korona étterem menü

Gombaleves Bolognai Tagliatelle. Korona Étterem - Dózsa György út 54. Reviews Really nice place with tasty food and friendly staff! Keresd kedvenc napi menüs éttermeid kínálatát online!


Ebédidő: H - P : 11:- 14:00.

Húsleves cérnametélttel, 6Ft. Orjaleves húsoscsonttal, 8Ft. Napi menüvel és a la carte étlappal várunk. Helyben sült pizzáink egész nap várnak. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


Szentendre a dunakanyar ékszerdoboza. Ez a mediterrán hangulatú város egy kis, művészettel, szerb, sváb és magyar hagyományokkal teli . Az étterem étel és ital kínálata a magyar gasztronómia jegyeit őrzi, házias ételekkel, fűszeres.

Szeretettel vár mindenki az aranykorona étterem Miskolc. Rendeld meg előre napi menüdet. Aranykorona Történelmi Étterem -Hotel és Látványpince. A menük kérés alapján variálhatók. Szarvas gerinc zöldfűszeres kéregben, vargányával töltött burgonyával, . Nyíregyháza, Dózsa György u. Kiskorona étterem , pizzéria, Panzió Zalaszentgrót.


Kiszállítás esetén kérjük, ha SZÉP . Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Az Önök által kiválasztott helyszíneken és ízlésének legmegfelelőbb menü kínálattal , . Nézz bele aktuális kínálatunkba! A la carte étkezés mellett menüt is felszolgálunk délidőben, melyet igény szerint állíthatsz össze. Szilárd burkolatú parkolási lehetőség van a vendéglő előtt. Kérésre az étlapon szereplő ételeket és pizzákat is futárral házhoz szállítjuk.


Fitness menü D : 6Ft. Napi főétel kiemelt ajánlatunk C : 5Ft.

LEVES: Zöldbableves 2Ft Gyümölcsleves 3Ft. A CleanFit életmódváltó menü változatos fogásaival úgy tehetsz tudatos. A Rózsakő Étterem kínálata: napi menü , pizza, házhozszállítással is, étlapos. WINESTONE BUDAPEST KORONA. For booking, please contact us.


A 4-es számú fõút és az E60-as nemzetközi fõútvonal találkozásánál . A földszinten található a ill. DiningCity Országos Étterem Hét, fogásos menük Magyarország TOP éttermeiben már 3. Szeretnénk, ha oldalunkon minden, Balatont szerető utazó megtalálhatná a neki tetsző és szimpatikus pihenési lehetőséget, legyen az vitorlázás, horgászat, . DENNÉ MENU - NAPI MENÜ - 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések