2017. április 7., péntek

Phpmyadmin idegen kulcs

Phpmyadmin idegen kulcs

Külső kulcs kapcsolatok beállítása. Például, egy olyan táblázattal, amely az . Magyar nyelvű tutorial. Idegen kulcs létrehozása. Tudnátok esetleg segíteni?


NEM sql ből másodlagos tábla . Az elsődleges kulcs gyakran szerepel más táblákban is, idegen kulcsként. InnoDB táblák és idegen kulcsok támogatása . PRIMARY KEY kulcsszóval az elsődleges kulcsot vagy UNIQUE kulcsszóval egyedi kulcsot hozunk létre. Csak elsődleges, de akár több egyedi kulcsa lehet a . ALTER TABLE pracownicy ADD idegen kulcs van ( wydzialy_nazwy ) . A beszúráskor figyeljünk az idegen kulcs mezőkre, mert a kapcsolt táblában a . A MySQL-ben hivatkozási integritás az idegenkulcs beállításával valósítható meg. Indexelt mező ( elsődleges kulcs, idegen kulcs ). Külön reláció, aminek elsődleges kulcsa idegen kulcs . Hiányzó: phpmyadmin Hogyan lehet ideiglenesen letiltani egy idegen kulcsfontosságú. Egy nagyon egyszerű megoldás a phpmyadmin -tal: a táblázatban, menjen az SQL fülre, miután szerkesztette a futtatni . Minden táblában kijelölhetünk egy (és csak egy) mezőt elsődleges kulcsnak.


Ez a mező nem tartalmazhat ismétlődő értékeket. IDEGEN KULCS kapcsolat hozzáadása megtörtént. Hivatkozásépségi megszorítások és idegen kulcsok Kulcsok az SQL-ben 2. MySQL supports foreign keys, which permit cross-referencing related data across tables, and foreign key constraints, which help keep the . Több tábla összekapcsolása. Elsődleges kulcs: a tábla rekordjainak egyértelmű azonosítója, értéke egyedi. Alapvető fogalmak: tábla, mező, rekor kulcs, idegen kulcs , kapcsolatok.


Phpmyadmin idegen kulcs

Kuldok Egy Kulcsot A Szívemhez - Komonyi Zsuzsi mpbuy, full tracklist. Amennyiben a NOT kulcsszót használjuk, a kifejezés akkor lesz igaz, ha az értéke nem szerepel a listában. Az értéklista paraméterben a kifejezés típusának.


MyAdmin , MySQL GUI Tools,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések