2017. április 10., hétfő

Német igék

Partizip Perfekt), összetett múlt. Megtanulok németül beszélni. A német főnévi igenevek -en (machen) vagy -n végződést kapnak.


A német nyelvben leggyakoribb német igék ragozással és magyar jelentéssel. Tehát ezekkel fogsz a legtöbbször külföldön találkozni a statisztikák alapján.

Start studying A leggyakoribb német igék. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Ragozz német igéket , és találd meg a megfelelő igealakokat a bab. Rendhagyó német igéket is tartalmaz. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


This Pin was discovered by Weitz Teréz. Fedezd fel ribrikjuli rendhagyó igék nevű tábláját a Pinteresten. Az alábbi német nyelvtani összefoglalóból elsajátíthatod.

Präteritumagyarul elbeszélő múltnak hívjuk. Ez az elnevezés utal rá, hogy hosszabb, múltban történt események elbeszélésekor általában a német nyelv. A kijelentő mód jelen ideje: szabályos igék , tőhangváltó igék ( Brechung, Umlaut) és rendhagyó igék. Melyek az elváló igekötős igék ? Olvasd el a pontos nyelvtani magyarázatot és a példákat! Hogyan használjuk őket?


Tinycards by Duolingo is a fun flashcard app that helps you memorize anything for free, forever. Első lépésként azt javaslom, hogy tervezd meg a hetedet. Minden nap szánj időt a német gyakorlására. De ne csak úgy gondolatban ám!


Ha német nyelvet tanulsz, nyelvvizsgára készülsz, melegen ajánljuk. Nézd meg , milyen igéket használhatsz a német nyelvben az informatikai . Az leggyakoribb német ige. Mert ezek használatával és . Ha pedig feladatokat szeretnél megoldani az igékkel , a jobb alsó sarokban szereplő Lernmodus wählen . Gyakorlati német nyelvtan offline és ingyenes!

A tételt kizárólag az érettségi. Időzítések és minta mondatok. Wissen egy szabálytalan német ige , ami azt jelenti , hogy tudni kell egy tényt. A német, mint sok más nyelv is, két különböző ige . A csomagot Hintersehr Eleonóra állította, az Öt év - öt nyelv csak közzétette. Sample (from notes).


Cards are customizable! A személyes névmásokat már . Ez az leggyakoribb német igék egyike. Modális igék német nyelv segítsen kifejezni a cselekvéshez való hozzáállását.


Tehát a „dürfen” és a „können” igék. Német szavak kezdőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések