2017. április 13., csütörtök

Ksh lakások száma

A kötet megvásárolható a KSH Kiadványtárában is! A lakóegységek rendeltetése és lakóik száma. Lakott lakások településtípus és megyék . Az épített lakások száma.


Közüzemi szennyvízgyűjtő-hálózattal rendelkező települések és lakások. A kiadott építési engedélyek és .

Címkék: KSH , lakásépítés. Központi Statisztikai Hivatal ( KSH ). Az új lakások száma egyharmadával lett magasabb az előző év . Az új lakóépületekben használatba vett lakások százaléka családi házban, százaléka többszintes, többlakásos épületben, százaléka . Pest megye lakásépítése továbbra is kiemelkedő, ám a megelőző évhez képest . Pest megyében a lakásépítések száma továbbra is kiemelkedő, ám az . Budapesten a felére esett vissza a negyedévben átadott lakások száma. A valójában el nem adott, csak „lepapírozott” új lakások száma ismeretlen.


Győr-Moson-Sopron megyében az épített lakások száma a 17.

KSH : nőtt az új lakások száma. Az első háromnegyed évben. Közép- Magyarországon és a Dunántúlon nőtt az új lakások száma , a keleti országrészben . A megépülő lakások száma viszont tovább nőhet, hiszen . Substandard lakások száma , és aránya az egyes jövedelmei . A lakások hattizede a megyeszékhely lakásállományát gazdagította.


A jelen eljárásban használatba vett lakások száma (db). A használatba vett lakások száma egy százalékkal, az új. Debrecenben csökkent az átadott lakások száma , de itt épült a legtöbb. KSH a megyéket elemző friss kiadványában.


Tavaly az ivóvízvezeték-hálózat 2kilométerrel, a bekapcsolt lakások száma pedig mintegy ezerrel nőtt. Küldendő: a KSH Miskolci Igazgatóságának. A éves és annál idősebb lakosok száma és aránya először. A nemzetgazdasági miniszter úgy fogalmazott, szeretnék ezer közelébe növelni a megépített lakások számát a következő években, . Földrajzi szélesség: 46. KSH gyorsjelentése alapján a . KSH adatai alapján kétségtelenül igaznak bizonyul.


A KSH elsőként a népességi adatokat és a lakások jellemzőiről gyűjtött információkat ismerteti.

Jó hír viszont, hogy az ebben az időszakban kötött házasságok száma a tavalyihoz képest százalékkal több, . A végleges, negyedik negyedévi adat még magasabb lesz, de ezer alatt várható – jegyzi meg a KSH. Segítünk kiigazodni a fogalmakon! Tanulj statul és nyűgözz le mindenkit! A közgazdászokkal, matekosokkal azért csak óvatosan #129325;!


Bár a megyei jogú városokban százalékkal nőtt a használatba vett lakások száma , a nagyobb aktivitás valójában csak néhány városra . A TEIR-hez való hozzáférés módját és menetét, illetve a KSH internetes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések