2017. április 12., szerda

Győri járásbíróság bírái

Név csökkenő sorren Beosztás, Ügyszak, kijelölés Kijelölés2. Hajnalka, bíró, büntető, fiatalkorúak ügyei. Bármely -, Balassagyarmati Törvényszék, - Balassagyarmati Járásbíróság , -Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága, - Pásztói . A Győri Törvényszék elnöke pályázatot hirdet. Győri Járásbíróság polgári ügyszakos csoportvezető bírói (36. számú) álláshelyének . Sinka Ildikó Judit, bíró, közigazgatási. Simon Éva, elnökhelyettes, munkaügyi.


Sik Magdolna Gabriella, bíró, közigazgatási. Mihályi Mónika, bíró, munkaügyi. Mátészalkai Járásbíróság. Győri Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság.


Bubrik Katalin, bíró, munkaügyi. Keszthelyi Járásbíróság, Dr. Koller Csilla Anna, bíró, polgári, bírósági közvetítő. Kőhegyi Eszter Barbara, bíró, büntető, Be. Szolgálatot teljesítő bírák.


Szervezeti egység szerinti szűrő. Bírák név szerinti keresése. Macher Gábor, bíró, közigazgatási és munkaügyi. Rapport Gyöngyi Erika, bíró, büntető, Be. Név sort ascending, Beosztás, Ügyszak, kijelölés Kijelölés2 . Gergye Tamás Károly, Zalaegerszegi Törvényszék, bíró, büntető . Tiszafüredi Járásbíróság , Dr.


Kállai-Pál Mercédesz Brigitta, bíró, büntető, fiatalkorúak ügyei, nyomozási bíró, bv. A Debreceni, a Berettyóújfalui és a Hajdúböszörményi Járásbíróság történeti kutatásai után hamarosan. IKONOK - Bírói portrék: dr.


Horváth Ede táblabírói czímmel és jelleggel, bírái : Herschich Géza járásbíró , . Szakmai tevékenységének része a büntető ügyszakban dolgozó bírák , . Győr fideszes polgármestere, Borkai Zsolt vagyonnyilatkozatába bürokratikusan. Nemrég egy győri járásbíró szokatlan lépésre szánta el magát. A bíróságok igazgatásának és működésének, valamint a bírák jogállásának.


Fővárosi, a Debreceni, a Győri , a Pécsi és a Szegedi Ítélőtábla. A Kúria elnökét a határozatlan időre kinevezett és legalább éves bírói szolgálati. A járásbíróság és a kerületi bíróság első fokon ítélkezik. Vass Mária, a Győri Ítélőtábla bírája.


A keresett bíró nevét titulus nélkül kell beírni, majd az alkalmaz. A bírói döntést érdemben befolyásoló alaptörvény-ellenességről. Később kiderült, a Szigetvári Járásbíróság bírája is csatlakozott a Magyar Bírói. Az OBH elnökének igazgatási munkáját az Országos Bírói Tanács (OBT) felügyeli.


Debrecenben, Szegeden, Budapesten, Győrben és Pécsett . Handó Tünde összesen pécsi és győri bírát rendelt a Fővárosi. Az Országos Bírói Tanács tagjait a bírák maguk közül választják és az a feladata,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések