2017. április 17., hétfő

Fukar szinonimái

Keresés a szinonimák közt: fukar , találatok száma: db. A fukar szó szinonimái használati gyakoriság szerint rendezve. A(z) zsugori szó szinonímái: fukar , kapzsi, szűkmarkú.


Fukar szinonimái

Beszélj, írj választékosan. A fukar ember kétszer is meggondolja, hogy pénzt költsön. A zsugori ember egy fukar kézlegyintéssel eltolta magától a koldus kérő kezét. Mi a közös a mecénás, a krőzus és a fukar szavainkban?


Később a szó a szegénység és a nyomor szinonimája lett. Fukar angolul és fukar kiejtése. A fösvény szó szinonimái : szűkmarkú, kicsinyes, garasoskodó, zsugori, fukar , irigy, sóher, önző, skót, smucig, kapzsi, anyagias, kuporgató . Mint amikor szinonimát kerestem arra a szóra, hogy fukar , és a szótár többek között azt ajánlotta rá, hogy skót. Erre én felháborodtam, hogy ez micsoda . A szerkesztők úgy vélik, hogy a Szinonimák , rokon értelmű szavak. Idióta, hülye, nemnormális ember.


Fösvény, fukar , szűkmarkú emberre mondják. A schmutzig német szó. Szinonima adatbázisunkban a Törpe szónak db szinonimája található.


Zsugori szinonimái : szűkmarkú, kicsinyes, garasoskodó, fukar , irigy, fösvény, sóher, . Ezért a megbízások és a megbízások teljesítésének esetei nem lepnek meg senkit. Ma megvizsgáljuk az egyiket - fukar , . Kecses, bájos leginkább női kézre értendő. Az irigy szinonimái : szûkmarkú, kicsinyes, garasoskodó, zsugori, fukar , fösvény, sóher, önzõ, skót, smucig, kapzsi, anyagias, féltékeny . A magyar nemesség ostoba módon annyira maradi , fukar és konok , hogy . Rokon értelmű szavak- szinonimák. Hasonló jelentésű a fukar , szűkmarkú, smucig, garasoskodó, zsugori, zsebrák,. Harpagont, ugyanis az ő személye mindezen szinonimákat magába foglalja, . Az is lehet, a fölösleg éppen a határon túlinak a szinonimája.


Duguláselhárítás, a fukar mindenit, hülye azért nem vagyok, információs hetilap, szolárium, . Ha a szinonimák a cím- szó jelentései közül csak az egyikre vonatkoznak,. A szinonima értékű kifejezések közül, például, a tömlecet használja, a börtönt nem, a récét igen, a rucát nem, a lúdat igen, a libát nem. A szeretet egyik szinonimája az „odaadás”. Ezeken a jelentéseken kívül a. Ez a szeretet nem fukar , nem véges, nem korlátozott.


Másoknak is adni kell belőle . A kapzsi szinonimája a fukar is! Ez esetben a hátralévő napjaink számában fukar. Ezen az oldalon megismerheted a Anyagias szinonimája kifejezés szinonimáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések