2017. április 26., szerda

Szilvanapok noszvaj 2019

Szilvanapok noszvaj 2019

Do you own this website? Itt egy kis kedvcsináló noszvaji kiruccanáshoz, érdemes a műsort végignézni, megismerni, hogy milyen kincseket rejt a falu, . Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést , országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít . Külföldi szakvásárok, kiállítások 56 . A noszvaji szilvalekvár készítésének technikáit ismerhetjük meg. Szilvanap a Gazdaházban. A szilvanapok helyszíne: Békés megye, Szarvas, Evangélikus Ótemplom környéke.


Szilvanapok noszvaj 2019

Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. A világhíres noszvaji szilvalekvár készítésének praktikáit ismerhetik meg akik ellátogatnak . Családias hangulatú rendezvények, kemencés nap, szilvanap , birsnap, Márton nap, Szerelem napja… Miközben a környék hív a. A gazdaházban népi mesterség bemutató, . Helyszín: Szarvas főtér, Vajda. Most szombaton NOSZVAJON , jövőhét péntek. NOSZVAJI SZILVANAPOK a Gazdaház portàjàn és a környező utcàkban. Noszvaji látnivalók és programok.


Idén is a krizantém, a különböző mécsesek és a koszorúk a legnépszerűbbek Mindenszentekkor. Az árusok nagy választékot . A kedvelt táncos esték a meseszép síkfőkúti tóparton, jobbnál jobb koncertek a Csendülő udvarán, kastély, barlangok, . Kölyök udvar Zebra Club Kézműves Sörök Udvara Borudvar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések