2017. április 6., csütörtök

Iphone 7 hardver

Távolítsa el a Touch ID pajzs két csavarját, amelyek a törött kijelző hátoldalán . Csak gyári kijelzőket újítunk fel, így minden felújított kijelzőnk eredeti lcd és. Ft Töltőcsatlakozó: 11. Sajnos megtörténik, hozd be hozzánk, megjavítjuk!


Mobiltelefon szeretnél vásárolni? CíWestend City Center. Vállaljuk törött , repedt érintő üveges mobiltelefonok LCD- kijelzőinek felújítását. SAMSUNG GALAXY SEDGE, Hamarosan. TÖLTŐK,KÁBELEK,FÓLIÁK,TOKOK.


Törött kijelző cseréje . Kövesd végig a lépéseket amit a videóban látsz és. Amennyiben az alábbiak mindegyike igaz a telefonja kijelzőjére. Az üveg „ pókhálós”, törött , de a panel alatta működik. A kijelzőn nem látszik fekete folt.


Iphone 7 hardver

Ft - Az üveg leejtés következtében törött , repedt. Az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Pod touch vagy korábbi modell: Tartsa lenyomva az oldalsó . A sérült, törött kijelzőt felhajtjuk maximum fokig a lightning csatlakozó felől egy . A megsérült, betört kijelző az esztétikai hiba mellett, akár a készülék használatát nehezítő problémákat is okozhat.


Vagy valami más sérülés érte? Felújítás során a működő, de törött , pókhálós kijelzőre egy új üveget helyezünk fel. Ezzel a szolgáltatással az eredeti Apple kijelző marad a telefonban. A telefonok törött kijelzőjének cseréjét érdemes szakemberekre bízni. Kijelző csere és javítás Zuglóban a Nagy Lajos királyné útja 1szám alatt , vállaljuk.


Iphone 7 hardver

Kalkuláljon telefonjára egy vételárat, küldje be nekünk, mi pedig elutaljuk az összeget! Könnyű, gyors és biztonságos, szerződés alapú felvásárlás! Válaszd ki a készüléked típusát! Kijelző javításon kívül foglalkozunk még minden egyéb hiba javításával is.


A cserére nem minden esetben törés miatt kerül sor, mert a szalagkábel . IPHONE 6S PLUS KIJELZŐ CSERE: 29. KAPCSOLAT NYITVA TARTÁS . Törésbiztosítás is elérhető. APPLE4YOU KIJELZŐ CSERE ÉLETTARTAM GARANCIA (ÉV). Mi szinte bármilyen problémával megbírkózunk. Gyári felújított kijelzőinkkel újjá varázsolhatod törött készülékedet kedvező áron.


Iphone 7 hardver

A törött képernyő gyakran az egyik gyakoriszámos okostelefon-felhasználó problémája merült. Nem érzékeli az érintést a mobilod? Hasonló a szerelése, mint a 6s típusnak…. Garanciális készülék de összetört a kijelzője és a home gombja.


Ne legyen karcos, ne legyen leütve a széle, főként pedig ne legyen betörve a kijelző. Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk perc alatt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések