2017. április 20., csütörtök

Mátra libegő ára

A belépőjegy ára 6Ft. Meleg étel fogyasztására a Sástó területén található Mátra Kemping . Parkunk új élményeleme a libegő Sástót köti össze az Oxygen Adrenalin Parkkal, útközben csodás panorámát nyújtva a tóra, a kilátóra és Gyöngyösre. MÁTRA LIBEGŐ hivatalos átadási ünnepsége.


Felnőtt jegy egyszeri útra. Gyermek, diák, nyugdíjas jegy egyszeri útra. A mintegy 2millió forintos magánerős beruházás eredményeképpen egyidőben széken, 1személy teheti meg a hét perces menetidőt. Elkészült a Mátra új turisztikai látványossága, a Sástó és az Oxygen Adrenalin Park közötti libegő , amelyet a próbaüzemeltetés után, jövő év . Nézzétek meg videón, milyen fantasztikus látványt kínál az új libegő a Sástó és az Oxygen Adrenalin Park között. A közel 5méter hosszú szerkezet magánberuházásként valósult meg és.


A Mátra legújabb turisztikai látványosságát már tesztelik. A próbaüzem hat napon át tart. Mátra első libegőjét - Egy kalandpark saját beruházásaként jött létre.


Az Oxygen Adrenalin Park a Mátra déli lejtőjén, Mátrafüred és Mátraháza között helyezkedik el. Már több, mint féle játék- és élményelem, . Hiányzó: ára Káprázatos libegő létesül a Mátrában - Infostart. A nyári szezon hajnalára , vagyis májusban üzembe áll a Sástói kempinget az Adrenalin parkkal összekötő felvonó - olvasható a Heol. A hegycsúcson finom falatokkal várja őket a Tető Étterem, míg a Mátra lábánál, Gyöngyös város szívében a Bori Mami gasztrobisztró csábít mindenkit . A parkolás ingyenes, a felvonójegy ára magában foglalja a felfelé . Aktuális és ünnepi árakról a Kalandpark oldalán talál részletes információkat.


A Bükk -hegység csodáira nyújt varázslatos kilátást a magasból a lillafüredi libegő , melyen tett utazás frissítő gyalogtúrákkal kombinálható akár a . Mászófal Központ nyitvatartás. Csoport ár főtől egyszeri útra: 70- Ft Csoport ár. Lillafüred a Bükk egyik legszínesebb turisztikai látnivalója.


Köszöntjük Magyarország első egycsöves bobpályáján. Libegő teljes kör jegy 15:óráig váltható. A többség ugyan a kilátóért jön el eddig, . Itt mindent információt megtalálsz, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges.


Szilvásvárad hivatalos turisztikai holnapján. Felöltődés a Mátrában : vagy nap két főnek önellátással vagy. Galya-kilátó, Sástón az idén májusában átadott libegő ill. A pontos árakért válassz dátumot.


Mátra libegő ára

Zöld Kabin Faház Kismaros. Térkép Királyréti Erdei Vasút 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések