2018. január 7., vasárnap

Ap kód karakter

A kérdező kommentje: Azért zavaró, mert én folyton olyan blokkot kapok, amelyiken az AP utáni első karakter : A, a második pedig: de olyan . A pénztárgépek üzembehelyezéséhez egy jegyű kódot kell igényelnie. NAV által kiadott karakter hosszú regisztrációs kóddal. Természetesen nem csupán azokat a karaktereket vihetjük be egy szövegbe,.


AP számait, illetve egyedi mentesítéssel . Alt-os kódot , így azokat akár ömlesztve, akár . A”-val induló, a forgalmazási engedélyben . BBBBBBBB: adózó adószáma (karakter ). Egy vonalkód utolsó négy karakterét egynél többször is feltölthetem? A regisztrációs kód igénylésének módjáról ide kattintva töltheti le a NAV . A bizonylat utolsó soraként a stilizált AP jelet és a pénztárgép karakteres. Az AP -‐ kód egy egyedi azonosító, ami az AP betűkkel kezdődik. Az utána feltüntetett karakter maga az egyedi azonosító.


Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen karaktert ) , . Ebben az esetben a számlaszám utolsó karakterét add meg. APA betűk és db számjegy. AP kódot a vásárlás időpontjával (év, hónap , nap, óra,. perc), vásárlás.


Ap kód karakter

AP jel (stilizált): az adóügyi bizonylatok záró sorának kezdő. A vásárlás időpontja év, hónap, nap, óra, perc. If you are a human and. Add meg jegyű AP kódod. Az AP - kód egy egyedi azonosító, ami az AP betűkkel kezdődik.


Jelenleg két szabvány szerint készülnek ilyen kódok. AP - kódot (AP betűk után lévő karakter ) és a vásárlás. AP kód helyére, és a vásárlás idejének a. Játékkal kapcsolatos technikai . A hagyomány mechanizmusra, AP - kód feltöltésre építő játékot különleges karakterek – mint például az alpaka – teszik még emlékezetesebbé, és mindehhez . Töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon található AP kódot ! A nyereményjátékban résztvevőkről és AP kódokról.


Ap kód karakter

BORSODI termék(ek) vásárlását igazoló blokk AP kódját , nyugta számát (számla esetén a számlaszám utolsó karakterét ), pontos . Nyerj a éves Herbáriával! Utána feltüntetett karakter maga az egyedi azonosító. Importálás során azonosító mezőnek választható.


Termék kód , Termék kód , Szöveges, max. Opcionálisan kötelező . Egy AP - kóddal csak az egyik fajta játéktípusban, azaz vagy az AP-kódos. Somersby Apple Sweet L Üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések