2018. január 9., kedd

Szép sms

Kezdőlap SMS minden mennyiségben (csak válogass). Várom, hogy meglássam szemét, s megfogjam azt a szép kezét. A Megoldás avagy az élet kulcsai A weblap amiről szól: hogyan éljünk egészségesen, boldogan, stressz nélkül, sikeresen, Egészség, Siker, Boldogság, A jó . Ne sírj, ha gyötör a bánat, csak kinevetnek, ha sírni látnak. A Te fájó szíved nem lesz attól könnyebb, és nagyon kevés ember érdemli a .

Ezt az sms -t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg. Itt megtalálhatod a legszebb szerelmes SMS -eket témánként kategórizálva. Küldj szerelmednek szerelmes SMS -t, biztosan értékelni fogja! Nagyon szeretem meglepni a Kedvesem olyan sms -ekkel, ami kedves vicces, és kifejez mindent, amit kell.


Arra gondoltam itt gyûjtögethetnénk, hogy aztán bárki . A legjobb szerelmes sms -ek egy helyen! Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll. Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog.

Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek. Olvaszd meg kedvesed szívét szerelmes sms -el! Romantikus sms -ek gyüjteménye. Szerelmes versek Szerelmes SMS -ek.


Küldj Te is szép romantikus sms -t a kedvesednek. Küldj neki egy kedves ébresztő vagy egy szép napot sms -t, hogy veled ébredjen és teljen a napja. Bélától egy olyan szép sms , amelyben sokkal több kedvesség volt, mint Szabiban valaha, és olyan zokogógörcs jött rám, hogy.


A legszebb karácsonyi SMS - Ha kissé változatosabbá tennéd a szokásos háromszavas. Szívemből kívánok szép , boldog karácsonyt! Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,- legyen békés, boldog ünnepetek, szívemből . Szeretném nektek bemutatni az Ancient Fire zenekar legújabb számát ami ismét közös munkával készült. Szép jó estét mindenkinek! Cecilie korán lefeküdt, küldött neki egy sms -t a legfontosabb szóval.


Most itt fekszik mellette, hallja Emma szuszogását a szomszéd szobából, . Egy nagyon kedves barátnőmnek holnap lesz a szülinapja tudnátok valami szép sms szöveget vagy idézetet ilyen alkalomra? Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép , boldog és áldott! Kedves képed a szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog .

Udvariatlanságnak számít félbeszakítani egy beszélgetést, hogy megnézz egy SMS -t? Vagy éppen az nem szép , hogy egy beszélgetés miatt nem törődsz egy . Nicole még kapott egy sms -t Gabrieltől, amelyben szép álmokat kívánt. Nem volt kétsége afelől, hogy szép álmai lesznek.


Hiszen kizárólag Gabrielről . Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi! Egy bűnöm van, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések