2018. január 22., hétfő

Vác mosoda

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Mosodai állás Vác , Pest. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Ami mosható, azt mi kimossuk!


Legyen ez ágynemű, ing, abrosz, szalvéta vagy függöny.

Több, mint üzlettel várunk minden nap, a legtöbb helyen 0-nyitva tartással. Kisváci Temető, Humánum Temetkezési Szolgáltató Kft. A Logo Tex Kft váci üzemegysége( mosoda ) fő (szennyes)mosót keres. Találatok Ruhatisztítás Vác keresésre, felhasználói vélemények,. Kérjen árajánlatot Vác közelében található mosoda területen dolgozó válallkozásoktól.


Textilfeldolgozó váci mosodai üzemben ingyenes céges . A legfrissebb mosoda mosoda mosoda mosoda és hasonló munka a. Vác környékén található ruhatisztítók listája (címek, információk, térképes megjelenítés).

CíÉrd Angyalka utca 1. Bubbles mosoda (bejárat a Budai út felől). Böngésszen a legfrissebb váci állások és munkák között a Profession. A mosoda napi tevékenységének hatékony működésének biztosítása. Eladásra kínálunk Vác Duna-partjához közel egy meleg konyhás vendéglátó üzletet. Az ingatlan értékes lehetőséget adhat.


Lakossági és közületi ruhatisztítás, vegytisztítás, mosás. NTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal, Budapest. Vaszary Kolos Kórház, Esztergom . Köszönjük, hogy kitünteti figyelmével a váci Jávorszky Ödön Kórházat. Gyógyító-megelőző szakellátást végez Vác.


A nagy mosoda egy kétéves nemzetközi kulturális esemény, . Magyarország — Több százezer forintot kért mosodai és takarítási számlákra Berki Krisztián (33) a váci focicsapatot megvásárló brit . Dunabogdányi telephelyű nagyüzemi mosoda felvételt hirdet. Az új üzem teljes mértékben megfelel a higiénikus mosoda követelményeinek, az energiatakarékos működést a lehető . MEM-TEX vagyonkezelő és Ügyviteli Kft.

Jelenleg az ország négy városában működik textiltisztító üzemünk, Szolnokon, Vácon , Baján és Székesfehérváron. Teljes név, Logo-Tex Ügyviteli Korlátolt Felelősségű Társaság. Rövidített név, Logo-Tex Kft.


A Váci Köztemető, a Lehel utca - Váci út szétválásánál kezdődött és az Aréna ( ma: Dózsa György) útig tartott. A Váci Fegyház és Börtönben a legnagyobb problémát a zsúfoltság jelentette. Az elképzelések szerint a volt mosoda területére költözne az egészségügyi . A Vácon található csillagos Vácz Hotel bárral, valamint ingyenes wifivel és. Takarítási szolgáltatások. Tatabánya, Tiszafüre Tiszaújváros, Tököl, Vác , Várpalota, Vásárosnamény.


A csomagmegőrzőt és éttermet biztosító Monami Art Apartman apartman km- re van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések