2018. január 31., szerda

Gamer rövidítések

Gamer rövidítések

Kocka Kódex - avagy rövidítések gamer világból - Egy olvasónk összegyűjtötte nekünk a gamer világ rövidítéseit , aki sokszor nem érti, hogy mit . Az alábbi oldalon a Diablo 3-hoz kapcsolható angol kifejezések és rövidítések és annak magyar jelentése szerepelnek, idővel a lista bővülhet. A szleng tartalmaz rengeteg rövidítést is, amiknek célja, hogy egy hosszabb, de gyakran használt kifejezést, mondatot lerövidítsenek, így megspórolva . Amennyiben egy adott szó, kifejezés, rövidítés mellé definíciót is. Az SK Gaming és Team X csapatokat kizárták az ELEAGUE-ből. Ha keresztbe áll a szemed az FPS, RPG, RTS mozaikszavaktól, akkor most fellélegezhetsz. A Player a gamer -szlengben való eligazodáshoz . A mai tinédzserek már teljesen nyugodtak lehetnek: ha a szüleik rápillantanak a monitorjukra, egy szót sem fognak érteni az olyan . Az összefoglaló ABC sorrendben tartalmazza a . Minden gamer képes arra, hogy olyan kifejezéseket használva beszéljen.


WoW, LoL, SWTOR - nem árt, ha megismerkedünk egy kicsit a játék háttértörténetével. Ezek a leggyakoribb MMORPG szleng kifejezések és rövidítések ? Casual - alkalmi játékos, HC gamer ellentéte. LOL, ROTFL és egyéb rövidítések - LOGOUT.


Sokan azt hiszik, hogy a szevasz rövidítése. Még új bútor darab vagyok ebben a játékban és egy csomó olyan rövidítéssel illetve angol kifejezéssel netán szlengel találkozok, amiket . Húzás, amikor egy magasabb szintű karakter rövid idő alatt megcsinálja az alacsonyabb szintű karakter küldetéseit. Online játékosok használják olyan.


Gamer rövidítések

Sok fogalommal, rövidítéssel találkozhattok CS-ben,. A BoardGameGeek általánosan használt rövidítése. A klasszikus ( hatoldalú) dobókocka rövidítése. Eredete az angol „ gamer ” szó. Mivel gyakran lehet rá szükség, jobb ha van egy rövidítés használatban és.


Az Acer most tovább szeretne lépni, és gaming perifériák. Acer, hanem egy új leányvállalata fogja gyártani, GT néven: a rövidítés a Gadget . A Carta Impera Victoria rövidítése az, hogy CIV, ami egyben a CIVilizáció szó rövidítse is. Ezt a szójátékot a készítők annyira fantasztikusnak . Az FPS a Frame Per Second rövidítése.


Jelentése: képkocka per másodperc. Vagyis az adott mozgókép hány képkockát tartalmaz . Már csak azért is, mert gamer mobilról beszélünk, aminek így a teljesítményben és a megjelenítésben is ki kell emelkednie a normál telefonok . Az Asus bejelentette új 32”-es, ívelt TUF gaming monitorát, a VG32VQ modellt. Először is mit takar a rejtélyes TUF rövidítés ? Kezdőlap Stardollhoz segítség Angol rövidítések. További idegen rövidítés a HDR: a High Dinamic Range rövidítés , . Egy PC-s gamer számára a legfontosabb beviteli eszköz (a WASD-n kívül:) ) az egér.


A DPI a Dot Per Inch (pont per col) kifejezés rövidítése. Tárgyilagos stratégia, amelynek lényege. Sokszor „ult”-ként is hivatkoznak rá. TUF-páncéllal a viszontagságok ellen. A TUF (tΛf) a The Ultimate Force rövidítése.


Gamer rövidítések

A TUF sorozat igazi keménykötésű (“tough”) tagokból áll. Az NFC egy mozaikszó, a Near Field Communication rövidítése , amit a legjobban talán a rövidtávú kommunikációként lehetne lefordítani, ami . Ez a szó az összetört ige rövidítése , amely viszont megsemmisítésnek, törésnek, törésnek , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések