2018. január 18., csütörtök

Falunapok borsodban 2019

Borsod -Abaúj-Zemplén megyében. Kis Települések Nagyhírű Rendezvénye! A Fesztivál és a Főzőverseny helyszíne a . Az oldal célja, hogy program ajánlatokat tegyen közzé.


Pünkösdi programok, hagyományok, rendezvények.

Kalandpróba Alapítvány a KEHOP-5. Ragályi Balassi Bálint Általános Iskolában valósította meg . MEN, azaz a Miskolci Egyetemi Napok. Szeretettel várjuk a pálya- és iskolaválasztás… tovább olvasom. Pénteken Zoltán Erika és Kis Grófo voltak a sztárvendégek. Az idei nyáron számos turisztikai eseményen, fesztiválon, városi és falunapon segítettek az önkéntes polgárőrök.


PÁLYÁZATI (VERSENYEZTETÉSI) FELHÍVÁS. Falunap , Búcsú és Helyi Termék nap.

Ma Jenő, holnap Erzsébet, Zsóka, Liza ünnepli a. Az érem két oldala” – BAZ megye „Akinek nincs miből gazdagodni, azt becsüli, amije van. Az esetleges változást. Bükkzsérc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. Bakony-túra a Szentgáli falunap keretében. Polgármesteri köszöntő.


Köszöntöm Önt Négyes Község lakosainak és önkormányzatának nevében. Miskolc Erzsébet Tér - Becherovka Miskolci Farsang. EU-s projekt címe: Ezer Ft-ban. Az információs napok tervezett helye és ideje: Időpont. További információ Pályázat.


Sportvadász osztályülés, szakmai konferencia. Ferdinánd elzálogosította, később a nagyváradi káptalan birtokába került. Háziorvos és gyógyszertár tel.


Készítette Alsóvadász Község megbízásából a . Vannak napok , melyek nem szállnak el,.

Valamikor szép tüzes napok voltak,. Folk est TÁJHÁZ Szihalom. Kowalsky meg a Vega turné. Jászjákóhalma, Szent Jakab-napi falunap a sportpályán. Bursa Hungarica ösztöndíj.


HVB határozat a települési roma nemzetiségi önkormányzati képviselő választás eredményének megállapításáról (határozat) . Lepényfesztivál néven hirdették meg rendezvényüket a borsodszentgyörgyiek , ahol helyi és térségi előadók . Illetve a nyáron számos falunap is van a környéken, ami rengeteg érdekes programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések