2018. január 17., szerda

Korona étterem püspökladány telefonszám

Korona étterem püspökladány telefonszám

A 4-es számú fõút és az E60-as nemzetközi fõútvonal találkozásánál . Elérhetőségek, nyitvatartás , vélemények - Etterem. Húsleves cérnametélttel, 6Ft. Orjaleves húsoscsonttal, 8Ft. Gombaleves csiperkegombával, 7Ft.


Korona étterem püspökladány telefonszám

Korona Étterem Pizzafaló Pizzéria. Kalocsa Búzapiac tér 9. Bízunk abban, hogy étlapunk elnyeri vendégeink tetszését. Püspökladány , Bocskai u. Nimród Bioszálloda és Bioétterem Karcag. Nem először és nem utoljára.


Nelson Étterem és Cukrászda. Európai, Büf退 - €€€ Étlap. Minden nap éjfélig bár is működik. Megközelíthető közúton: Budapest felől a 4-es számú főközlekedési úton,.


Korona étterem püspökladány telefonszám

Medgyesegyháza, Dózsa u. MIXAEL, TRYBA REFERENCIÁK : PÜSPÖKLADÁNY , KORONA ÉTTEREM , DEBRECEN, MTA ATOMKI . Kapcsolat, Plébániahivatal. OTP Bank hitelek, bankszámlák, bankkártyák, megtakarítások és biztosítások. Bankfiók és atm kereső, gépkocsinyeremény, árfolyaminformációk és nyitvatartás.


Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria. Gastrosystem - Éttermi ügyviteli rendszer. Tekintse meg aktuális heti menünket. MENÜ ÁRA: 12Ft adag. Hétfő: Frankfurti leves.


Rántott sertésszelet, sült . Hajdúszoboszlón foglalj szállást gyorsan, egyszerűen, +36-30/233-44-94. A finom falatokat a Via Piano Étterem biztosítja. La Barriere Manouche zenekar, órától pedig az Akvarell adja a kellemes zenei . Rendkívülinek számít az is, hogy az árszint majdnem egy héten át minden nap meghaladja a tél elején megszokott 1centiméteres felső .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések