2018. január 17., szerda

Bánfi étterem árak

Bánfi étterem árak

Ajánlatunk Napközben Hétfőtől – Péntekig 11– 17között. Korlátlan ételfogyasztás (perc) Felnőttek számára: 239-Ft Gyermekeknek: (3-év) 149-Ft. Napjaink legújabb vendéglátói típusa a svédasztalos étkeztetés. A Kelet-pesti régió és a kapcsolódó agglomerációs övezet, meghatározó étterme a 17. A foglalás csak abban az esetben érvényes, ha arról visszaigazoló e-mailt kapott.


Amennyiben ez nem történt meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Bánfi Étterem - Budapest, Cinkotai út 43. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem.


Rákosmente legszélesebb választékú, svédasztalos étterme. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Hiányzó: árak Budapest - XVII. BioTech USA futár - Budapest - XVII.


Bánfi étterem árak

A legjobb all you can eat éttermek Budapesten. Pizza, grill és magyaros ételek, baráti árak fiatalos környezet és barátságos személyzet vár a Gastland . Heti menüajánlatunkat a képernyő bal oldalán olvashatja, a menü ára hétköznap 9Ft, a vasárnapi. A Csülök Bár éttermet 20tavaszán, Pécs nyugati városrészében, Patacson alapítottuk családi vállalkozásként.


A kezdetektől fogva törekszünk az ízletes, . Mi egy egész nagy csapat vagyunk. Ide a Royálba meg mostantól fogva nem járunk, az árak miatt. Nagyon elszálltak az árakkal.


Budapest, 4 Cinkotai út 4 11Magyarország, telefon:+3050 nyitvatartási idő,. Az ár -érték arány megfelelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések