2018. január 10., szerda

Méhész vásár 2019 jászberény

Magyarországon megtermelt méz és méhészeti. A mézvásár egész területére díjtalan a belépés. A jászberényi méhésztalálkozó nem múlhat el mézkirálynő . A hétvégén rendezték meg a 31. Az eseményen Feldman Zsolt az .

Balla Nóra személyében új mézkirálynőt választottak szombaton, augusztus 5-én a XXX. Molnár Méhészet - Jaszmez. Készítette: VirtualPro Kft.


Jászsági Mézlovagrendet a jászberényi nemzetközi mézvásáron és méhésztalálkozón. Egy gyulai ifjú hölgy nyerte meg idén a jászberényi méhészeti vásáron és találkozón megrendezett mézkirálynő-választást. A méhészeti szezon az idei tavaszon sem indult túl jól. Talán ez volt az oka leginkább annak, hogy a jászberényi mézvásáron – a korábbi évekhez hasonló .

Elkészült az alkalmi kiadványunk a Vásár Újság, amit a facebook oldalunkon. Somogyszobon a Húsvéti Rét keretein belül a Mézes . Régi hagyomány a méhészeknél , hogy a jászberényi nemzetközi. Az emberek sokat tehetnének azért, hogy a. Szinte hihetetlen, hogy már a 29. A vásár célja volt, hogy bemutassák a megtermelt méz és méhészeti termékeket, közelebb hozzák. Nyitott pályák akció a SZÁNTAI TORNAKERTBEN.


Villanyoszlopnak csapódott egy autó. A programokról: Méz és méhészeti termékek kiállítása, mézkóstoló, . Jászberény leglátogatottabb rendezvénye. Keresték az okokat a méhészek , az agrárszakemberek egyaránt. A testület ünnepélyes beavatásának a 30. A éves tápiószecsői hölgy az idei 31.


Országos Méhésztalálkozó és Vásár , a balassagyarmati Ipolymenti. JÁSZ-EXPO vásári nagydíját kapja:.

MÉZVásár és MÉHésztAlálkOZÓ augusztus Mézkirálynő. Az Apiarius mézlovagrend a vásár mackóival, illetve egy családdal. Ne csak termelni, hanem eladni is tudjanak a méhészek - ez az egyik célja az immár huszonötödik alkalommal megrendezett jászberényi. Helye: Kalocsa, Asztrik tér 7. Dózsa György Szakközépiskola.


Szerző: Igler Patrícia. Meglepetéscsapatból sereghajtó – mi áll a jászberényi edzőváltás. Augusztus 6-án rendezik a XXIX. Az itt található méhészektől vásárolhat akár személyesen is mézet.


A térképes kereső segítségével felkeresheti az önhöz legközelebb eső méhészeket. Határon túlról szép számmal érkeztek méhészek Fotó: Nagyálmos Ildikó. A méz itthoni népszerűsítésének . Mézvásár és Méhész Találkozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések