2018. január 14., vasárnap

Mitől nő a nő

Sosem értettem, amikor a nők rejtélyességéről, megfoghatatlan szépségéről beszéltek a férfiak. Jómagam reggelente, amikor tükörbe néztem . Valaki mondja meg, hogy mitől nő a nő ! Megkaptam a válaszokat, és összegyűjtöttem egy . Ma már lehet hosszú haja egy férfinak is, a nők nadrágot viselnek és sokszor férfiasabban viselkednek, mint a született férfiak.

Ha a miniszoknya-magassarkú kombótól . A hétköznapi életben pedig . Ha meg kellene határozni mi a nőiesség, mitől szép egy nő , mitől vonzó egy nő , azt hiszem senki sem tudná összerakni a részeket, hiszen mindenkinek kicsit . Vagyis az, hogy az emberek mit . Ha egy mondatban akarnék válaszolni rá, csak annyit írnék, hogy megéli Önmagát. Az a szép ebben, hogy ez minden Nőnek mást jelent. Termékeny napjaikon a nők sok férfiorr számára különösen kellemes illatot árasztanak. Néhányan azonban kiváltképp vonzóak a női nemi .

De mi nők vagyunk továbbra is, vagy legalábbis annak kellene maradnunk. Ekkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, vajon mit jelent a . Tehát itt van1 véletlenül kiválasztott . Mi minden segíthet abban, hogy a küzdelem, a drámák, a hiányérzet helyett inspiráló, egymást emelő párkapcsolatban éljünk? Egyáltalán mitől vagyunk mi nők.


Többek között arról is, hogy vajon mitől nő a nő. Akárhányszor járom körül a témát, mindig ugyanoda lyukadok ki: nincs olyan, hogy abszolút nőiesség, vagy . A kérdésem az volt, hogy szerintük mitől igazi, mitől mágikus . Mi vagyunk a gyengébbik nem, mégis olyan erőre van sokszor szükségünk, hogy 1férfi is megirigyelné. Mert erősek vagyunk, annak . Néha meglepődtem, néha elszomorodtam, néha mosolyogtam miközben a Richter Gedeon Nőnek lenni jó kutatásának eredményeit . Gyakran megkapom kérdésként, hogy hogyan is lehetnének a férfiak férfiasabbak és a nők nőiesebbek.


Na ezt sem tanítják sehol. Nos, ez a vicc már önmagában sokat elmond a férfiakról – a nők azért szerencsére ennél sokkal komplexebb lények. Az eszüket vesztett, verembe esett férfiak tragédiáiból és komédiáiból logikusan csak egyetlen tanulságot lehet levonni, mégpedig azt, hogy a nők szépek.


Férfiak most őszintén elmesélték, mitől lesz egy nő a számukra tökéletes.

Nem az esőtől, és nem is a napfénytől. Viccet félretéve sokféleképpen lehet megközelíteni a kérdést, de a válasz igencsak egyszerű: Önmagától. Sokan tudni vélik, milyen a vonzó nő. Mégis oly kevesen élik.


Osztják az észt, de csak pontokba szedett közhelyszótárat nyújtanak át. Hiába a sok viszonyítási . Ha nőnemű vagy, akkor valószinű már téged is foglalkoztattak (foglalkoztatnak) ilyen és ehhez hasonló kérdések: – Miért vagyok ilyen, miért alkotott Isten nőnek. Sikeres, aktív, szép, szexi - a mai nő kötelező tulajdonságai. Ez azonban még nem teszi boldoggá.


Milyen tényezők határozzák meg viselkedésünket, netán másmilyen a férfi és a nő agya? Az evolúció – közelebbről az evolúciós pszichológia .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések