2018. január 30., kedd

Karosszéria lakatos állás külföldön

Karosszéria lakatos állás külföldön

Karosszéria lakatos állás Külföld. Friss karosszéria lakatos állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Böngésszen a karosszérialakatos munka között külföldön.


Karosszéria lakatos állás külföldön

Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. A külföldi munkavállalás iránt érdeklődőknek ajánljuk a külföldi munka rovatunkat, javasolva,. A legfrissebb karosszéria lakatos - németország és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek . Látogasd meg a külföldi hirdetési oldalainkat. Autófényező autószerelő és karosszérialakatos állás németországban. Németországi, angliai, hollandiai. Referencia száNH-003.


Karosszéria lakatos állás külföldön

Akkor ez az állás tökéletes számodra! Munkavégzés helye: Budapest Képzett, szakmai gyakorlattal rendelkező karosszéria lakatos. Ha érdekli az állás , jelentkezzen! További hasonló álláshirdetés az . Hegesztő- lakatos ( külföld ). Munkakör leírása: Hollandiai munkavégzésre keresünk tapasztalt és szakképzett karosszéria , Külföldi munka.


Amit kínálunk: – Egyműszakos munkarend – Fizetés tapasztalattól . Hol találok még több külföldi álláshirdetést? Munkalehetőség autószerelő műhelyben! A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Ezen kívül karosszéria lakatosokat és autófényezőket is van lehetőségünk elhelyezni. Ausztriai munkák, állások.


Válogasson több 1ausztriai munka közül. Hazai partnereinknek kiváló szakképzettséggel és több éves munkatapasztalattal rendelkező CO és AWI hegesztőket, szerkezetlakatosokat , . Szerződött flottás gépjárművek javítására, gyári új alkatrészekkel dolgozunk. CNC gépkzeleő, autó összeszerelő és egyéb német állások ingyenes közvetítéssel! Mi megmutatjuk, hogy a külföldi munka milyen előnyökkel jár!


AUDI, BMW, PORSCHE karosszéria elemek, lökhárítók és alkatrészek gyártásában! Elvárások: Szakmunkás bizonyítvány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések